Barça

Arthur, desfullant la margarita

Barça. El brasiler ja no és tan taxatiu amb la idea de quedar-se a Barcelona i l’opció de Torí torna a cotitzar alt

La persistència del Juventus podria tenir premi. Els repetitius i insistents cants de sirena que arriben des de Torí des de fa temps s’han reobert en les últimes hores, una porta que el mateix Arthur Melo havia tancat amb pany i forrellat setmanes enrere. La negativa del brasiler d’abandonar Barcelona sembla que a hores d’ara ja no seria una posició tan ferma. Torna a haver-hi cas.

Arthur, com aquest diari ha anat informant des de fa setmanes, mai ha volgut abandonar el Barça. La seva decisió era inamovible, però el mateix Barça, com havíem explicat, sempre havia deixat una escletxa oberta a una possible sortida arran d’un possible canvi d’opinió del brasiler. Tampoc la Juve havia donat per acabat el conte després del no contundent d’Arthur. Doncs bé, ara mateix la pilota torna a estar al terrat del jugador, disposat a escoltar una última contraoferta dels italians. El fitxatge d’Arthur és una petició de Maurizio Sarri i el brasiler sembla obert a reconsiderar la seva postura. Comprèn que a Itàlia pot tenir el protagonisme que no ha acabat de tenir a Barcelona.

Segons Sky Sports, hi ha acord gairebé total entre clubs. El Barça i la Juve han taxat els dos futbolistes en uns 70 milions d’euros. Seria un intercanvi de cromos com el que l’estiu passat van fer el Barça i el València amb Cillessen i Neto, però en aquest cas la Juve afegiria 10 milions d’euros més a l’operació. El Barça té l’OK del bosnià des de fa un parell de mesos. L’acord Barça-Pjanic-Juventus és total i l’última peça que falta per completar el trencaclosques és la peça d’Arthur, que espera aquesta última contraoferta.

Insisteix el Juventus i tenen pressa tots dos clubs, que voldrien lligar l’operació abans del 30 de juny per quadrar números en l’aspecte econòmic en aquest exercici.

A Arthur Melo l’ha sorprès positivament la persistència del conjunt italià i l’afalaga també la petició de Maurizio Sarri. El seu rol en el Barça en aquestes quatre jornades postconfinament també l’ha convidat a reconsiderar certes coses. Arthur ha estat suplent en dues de les quatre jornades des del retorn de la lliga. Suplent al Sánchez Pizjuán i suplent en el primer partit al camp del Mallorca. I en els dos partits en què sí que ha estat titular, contra el Leganés i l’Athletic, sempre ha estat substituït. Significativa va ser la seva cara dimarts quan va marxar del terreny de joc substituït per Riqui Puig en el minut 56 de partit. Abans de l’aparició de la pandèmia, Arthur Melo ja només havia estat titular en quatre partits amb Quique Setién d’onze possibles. La lesió de l’holandès Frenkie de Jong juga a favor del brasiler en aquest tram final de la temporada, però la relació Arthur-Barça pot estar vivint els seus últims capítols.

OPERACIÓ

La Juve pagaria 10 milions més Pjanic a canvi d’un Arthur que s’ho torna a pensar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)