Barça

Leo Messi

Capità del FC Barcelona

“Jugant així no n’hem tingut prou ni per a la lliga”

Dures paraules de Leo Messi després de la derrota del Barça contra l’Osasuna. El capità no es va mossegar la llengua i va demanar autocrítica. “El partit d’avui és un exemple del que hem estat aquesta temporada: un equip irregular i sense intensitat”, va manifestar d’entrada. Interrogat sobre si el Madrid és el just guanyador de la lliga, no va dubtar a reconèixer el mèrit dels blancs: “Han fet el que havien de fer. Després de l’aturada no han perdut cap partit. Però nosaltres els hem ajudat molt, ja que hem perdut molts punts que no havíem de perdre. Hem de fer autocrítica, començant per nosaltres, però ha de ser una autocrítica global. Té el seu mèrit que el Madrid guanyi tots els partits, però som el Barça, i estem obligats a fer-ho, també.”

Messi va ser molt crític amb el seu equip. “Sembla que faci falta que ens marquin per reaccionar. Ja vaig dir que si seguíem així seria molt difícil guanyar la Champions. Queda demostrat que no n’hem tingut prou ni per a la lliga. Haurem de canviar molt o el partit contra el Nàpols també el perdrem.” Finalment, el 10 del Barça va subratllar la necessitat d’un canvi gran abans de tancar la temporada. “Ens vindrà bé parar uns dies i netejar el cap. Des del mes de gener fins ara hem anat molt malament. Hem de pensar que en la Champions comencem de zero, i són quatre partits que ens poden donar un títol que tots desitgem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)