Barça

Ni Ansu, ni Riqui Puig ni Araujo

Barça B. Garcia Pimienta pressiona contra rellotge perquè algun dels tres jugadors –preferiria l’atacant– finalment pugui ajudar-los en el ‘play-off’ d’ascens tot i la reticència de Quique Setién

Hi ha mala maror al Barça B per la decisió de Quique Setién de no permetre que ni Ansu Fati, ni Riqui Puig ni Araujo participin en el play-off d’ascens a segona divisió. El filial blaugrana juga demà contra el Valladolid Promesas i possiblement ho farà sense tres futbolistes que li anirien molt bé a Garcia Pimienta per assolir el seu objectiu. Cap d’ells va viatjar ahir a Màlaga, seu del play-off, tot i que ja tenien bitllet reservat i figuraven en la llista d’expedicionaris perquè el tècnic del B es pensava que podria comptar amb ells al principi.

Però després de la derrota contra l’Osasuna, Setién va dir que comptava amb ells de cara al partit contra l’Alavés i vol minimitzar alguna possible lesió pensant en la Champions. A més a més, sense Piqué ni Umtiti a Vitòria, Araujo hauria de ser titular i Riqui Puig pot tenir protagonisme contra el Nàpols perquè l’equip tindrà les baixes de Busquets i Arturo Vidal, sancionats, i Arthur ja no compta gens per al tècnic després del seu fitxatge per la Juventus.

El directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i l’entrenador, Garcia Pimienta, ahir van negociar amb la direcció esportiva que almenys poguessin baixar cap a Màlaga un o dos jugadors, amb especial interès perquè un d’ells fos Ansu Fati, tenint en compte els pocs davanters de què disposa el filial. Si acaben convencent Setién, difícil, podrien viatjar. Avui ho sabran.

El Barça B afronta el play-off d’ascens amb només dotze fitxes del filial, i dos són porters, i amb nou jugadors del juvenil A: Ramon Vila, Álvaro Sanz, Konrad, Nico, Nils, Ilaix, Mika, Jaume Jardí i Gerard Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)