Barça

Lenglet només té molèsties a l’engonal

Barça. El central farà tractament per tal d’estar disponible en la tornada dels vuitens de final de la Champions, contra el Nàpols

El FC Barcelona va anunciar ahir que Clémént Lenglet té “molèsties a l’engonal dret” i que “farà un tractament els dies vinents”. Sembla que no s’ha de témer, doncs, per la participació del central francès en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League, contra el Nàpols. Una circumstància que, tenint en compte la manca d’efectius en el Barça, seria un seriós contratemps. Lenglet, que es va retirar de l’Alavés-Barça de diumenge a la segona part, va ser sotmès a proves mèdiques ahir al matí.

Mentrestant, els jugadors disponibles de la plantilla blaugrana s’entrenaven al camp 2 de la ciutat esportiva. Els futbolistes que van jugar a Mendizorroza van fer un entrenament de recuperació, mentre que Antoine Griezmann, encara lesionat, va continuar fent treball específic sobre la gespa, com a part de la seva recuperació.

El Barça es tornarà a exercitar avui al matí abans de descansar durant uns quants dies, fins dilluns que ve. Toca recuperar forces per al transcendental duel contra el Nàpols del dissabte 8 d’agost al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)