Barça

Riqui Puig i Ansu Fati no reforçaran el filial

Fase d’ascens a segona. Setién no vol córrer el risc d’una lesió dels dos joves futbolistes i només permet que viatgin a Màlaga Araujo i Arnau Tenas

Finalment, el Barça B haurà d’afrontar la fase d’ascens a segona divisió sense Riqui Puig i Ansu Fati. Els dos futbolistes, que formen part de la plantilla que entrena Xavier Garcia Pimienta, han acabat la temporada en dinàmica del primer equip i, tenint en compte que hi haurà moltes baixes en el partit de vuitens de final de la Champions League del dia 8 d’agost, contra el Nàpols, Quique Setién no vol córrer el risc que algun d’ells es lesioni. Sí que tenen permís per viatjar a Màlaga, on s’està disputant el play-off d’ascens, el central Ronald Araujo i el porter Arnau Tenas. Aquest últim entrarà en el lloc del porter del juvenil Ramon Vilà.

El sorteig

Ahir no va fer falta que la federació espanyola sortegés els emparellaments de la segona eliminatòria del play-off, perquè, a banda dels dos líders de grup que van perdre els seus partits (Castelló i Balears), estaven classificats dos equips que van quedar en quarta posició en la lliga (Cornellà i Peña Deportiva), dos en tercera posició (Badajoz i Sabadell) i dos en segona (Barça B i Cultural Leonesa). El cas és que, pel sistema de competició, que emparella de manera directa els primers i els segons classificats contra els pitjors classificats en lliga regular, era clar que els emparellaments serien: Castelló-Peña Deportiva, Atlètic Balears-Cornellà, Barça B-Badajoz i Cultural Leonesa-Sabadell. Així doncs, en el sorteig només es va determinar la seu i els horaris dels partits, que es disputaran aquest dijous, 23 de juliol.

Semifinals
Els quatre partits es disputaran dijous, 23 de juliol, i seran emesos per Footters. Divendres, els guanyadors de les quatre eliminatòries entraran en el sorteig dels dos emparellaments definitius.
Castelló - Peña Deportiva
La Rosaleda, Màlaga. 22 hores
Atl. Balears - Cornellà
Lorenzo Cuevas, Marbella. 20 hores
Barça B - Badajoz
Nuevo Mirador, Algesires. 20 hores
Cultural Leonesa - Sabadell
Ciutat de Màlaga. 22 hores
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)