Barça

Tornada a la feina després de la desconnexió

Barça. La plantilla, que avui treballarà en doble sessió, es va entrenar després de saber que cap membre havia donat positiu per Covid-19

Els jugadors i tècnics del FC Barcelona van tancar diumenge passat el petit període de desconnexió de menys d’una setmana que, un cop acabada la lliga, els ha servit per fer taula rasa. Dilluns, a excepció d’Arthur Melo, tots van passar pels serveis mèdics per sotmetre’s a les proves de la Covid-19. I ahir van tornar a la gespa de la ciutat esportiva, després de confirmar que cap d’ells estava infectat de coronavirus, i amb els cinc sentits posats en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League, que, si les autoritats i la UEFA no diuen el contrari, disputaran el 8 d’agost al Camp Nou contra el Nàpols.

La novetat principal de la sessió va ser la presència d’Ousmane Dembélé. El davanter francès, que a principis de febrer es va trencar el tendó proximal del bíceps femoral de la cama dreta, va fer treball específic, al marge del grup. També es van entrenar al marge els seus compatriotes Antoine Griezmann, que es va fer un trencament fibril·lar al quàdriceps a Valladolid, l’11 de juliol, i Clémént Lenglet, amb molèsties a l’engonal des de l’últim partit de lliga, el 18 de juliol, a Vitòria. Tots tres, en tot cas, haurien d’estar disponibles per al transcendental duel contra el Nàpols.

El Barça prepararà aquest partit a consciència. Demà ho farà en doble sessió d’entrenament: a dos quarts de deu del matí i a dos quarts de set de la tarda.

Arthur, dues faltes greus

Com havia comunicat, Arthur Melo no es va incorporar ahir als entrenaments del Barça. Segons el conveni signat per LaLiga i l’AFE, el migcampista brasiler, que tampoc va passar les proves mèdiques de dilluns, acumula dues faltes greus, per les quals podria ser suspès de sou i feina durant deu dies. Si persisteix, el conveni entre la patronal i el sindicat diu que podria ser acomiadat. En tot cas, serà el FC Barcelona qui decidirà la sanció que imposa al futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)