Barça

“Estava escrit que algun dia series l’entrenador”

Bartomeu. El president està convençut que el nou entrenador podrà capgirar la situació de l’equip

Josep Maria Bartomeu va acompanyar Ronald Koeman el dia de la seva presentació oficial com a nou entrenador del FC Barcelona. Després de la signatura del contracte van anar a la llotja del Camp Nou, on van continuar fent-se fotos. Després el tècnic va baixar als vestidors, que ja coneixia de la seva etapa com a jugador del club; després va saltar a la gespa, i finalment, es va asseure a la que des d’avui ja és la seva nova banqueta. Una imatge que el president del FC Barcelona sabia que algun dia s’havia de produir. “Has estat un temps esperant, però estava escrit que algun dia series l’entrenador. I ara és el moment”, va afirmar.

Uns moments que ara no són fàcils, però el president del Barça confia que les capacitats del tècnic holandès seran suficients per redreçar la situació de l’equip. “Té els coneixements, l’experiència, és valent, té carisma, personalitat i estima el Barça.” Bartomeu va recordar que Koeman havia estat el “pal de paller” del dream team i que esperava que aportés tant al club com abans ho havien fet entrenadors com Rijkaard, Guardiola, Tito Vilanova, Luis Enrique o Valverde. Bartomeu va explicar que Koeman arriba en un moment esportiu difícil perquè per primer cop des del 2004 l’equip s’ha quedat en blanc. “Esperem construir un nou cicle guanyador i estem convençuts que amb Koeman anirà molt bé.”

Bartomeu va insistir que al Barça només hi ha una crisi esportiva i va negar que hi hagi problemes en les altres àrees del club. “El Barça és un club que té una salut econòmica i social molt bona. Només tenim una crisi esportiva i en aquest cas hi hem de posar remeis esportius.” Uns remeis que possiblement el president del Barça i el nou entrenador ja van començar a sospesar ahir en el dinar que van fer plegats en un restaurant de la zona alta de Barcelona. Hi ha molta feina a fer en la plantilla del primer equip.

LES FRASES

Has estat un temps esperant, però estava escrit que algun dia series l’entrenador. I ara és el moment. Amb Koeman ens anirà molt bé
El Barça és un club que té una salut econòmica i social molt bona. Tenim una crisi esportiva i hi hem de posar remeis esportius
Té els coneixements, l’experiència, és valent, té carisma, personalitat i estima el Barça. Va ser pal de paller del «dream team»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)