Barça

Carta de comiat d’Éric Abidal

Dimissió. El francès explica que marxa després de no haver aconseguit imposar els canvis que creia que s’havien de fer en el primer equip en els dos últims anys. També aclareix que ha renunciat a cobrar l’any de contracte que li quedava

Éric Abidal va deixar dimarts de ser el director esportiu del Barça. El francès ha explicat els motius en una carta de comiat. Primer, deixant clar que és ell qui ha renunciat al càrrec. “Aquest segon comiat contempla dos anys en els que he intentat treballar per fer un Barça millor. Dues temporades intenses que he donat per finalitzades per decisió pròpia. Tot i que la junta directiva em va ratificar en el meu càrrec, vaig presentar la meva decisió”, diu un Abidal que aclareix que ha renunciat a l’any de contracte que li quedava. O sigui, que deia de cobrar els diners de la temporada que li quedava.

El francès, que tenia una part de la plantilla en contra després de les declaracions que va fer justificant l’acomiadament d’Ernesto Valverde, explica que marxa després de no haver pogut complert els seus objectius i que no se li han respectat els canvis que proposava. “Ens els dos últims anys he intentat fer canvis que creia molt importants per al futur del primer equip. Tot i el meu convenciment i la meva insistència, no ho he aconseguit. És per això que crec que ha arribat el moment de posar punt i final a la meva vinculació en el club”, diu Abidal.

El francès explica que la situació actual del Barça és complicada, però es mostra segur que se superarà i que els èxits tornaran aviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)