Barça

“La meva primera opció és quedar-me al Barça”

Pedri diu que vol aprendre dels millors i espera poder fer-ho de Messi. Ramon Planes explica que molts clubs han preguntat pel canari, però que la idea és que formi part del primer equip. També diu que Ansu és intransferible

Després de presentar Ronald Koeman com a nou entrenador, el Barça va començar ahir a fer el mateix amb les noves incorporacions. El primer jugador presentat ha estat Pedri. Pedro González López, de només 17 anys, arriba procedent de Las Palmas, equip on ha jugat com a cedit aquesta última temporada després que el Barça pagués per ell cinc milions d’euros al club canari. Pedri, culer de naixement, amb el seu avi fundador de la penya blaugrana Tenerife Tegueste, fa dies que s’entrena a la ciutat esportiva Joan Gamper. En l’acte de presentació, va explicar que el seu ídol és Andrés Iniesta i que espera que Messi es quedi al Barça. “Em considero un jugador que vol la pilota, vull divertir-me jugant a futbol. El meu ídol sempre ha estat Iniesta i ara espero aprendre del millor del món, que espero que es quedi”, va dir el canari, que té com a primera opció quedar-se al Barça. “La meva primera opció és quedar-me i aprendre dels millors jugadors. No descarto marxar cedit, però la meva primera opció és gaudir dels millors”, va dir. Paraules que van ser secundades pel nou director esportiu del club, Ramon Planes: “Hem rebut moltes ofertes, moltes trucades preguntant per la seva situació i demanant la seva cessió, d’equips importants de la lliga i d’Europa, però la idea que té el club és que estigui en el primer equip.” Pedri també va explicar que no se sent pressionat pel fet de jugar en un equip tan gran com el Barça. “La pressió és el pitjor que pot tenir un futbolista. Estar aquí t’ha de generar il·lusió, més que pressió”, va concloure el migcampista canari, definit per Josep Maria Bartomeu com “un dels jugadors europeus amb més talent de tota la generació del 2000”.

Poques respostes de Pedri en una breu roda de premsa en la qual va tenir més protagonisme Ramon Planes, que va començar la seva intervenció amb un missatge d’agraïment cap a Éric Abidal. Planes no va voler desvelar res sobre la reunió que van fer el nou entrenador, Ronald Koeman, i el capità de l’equip, Leo Messi, però va insistir que el projecte té l’argentí com a pal de paller. “Volem que tots els jugadors joves que hem fitxat formin part del Barça del futur liderats per Messi”, va dir el nou cap de la secretaria tècnica. “Tenim clar que volem un equip de gent jove, hem fitxat molts jugadors de nivell en el mercat, ens hem pogut anticipar a altres clubs. Volem donar qualitat i joventut a l’equip. Anem cap aquí”, deia Planes, que admetia que per donar cabuda als joves “hi ha una sèrie de jugadors que hauran de marxar”. “S’han de tractar com es mereixen tots els jugadors que han donat tant al Barça”.

Entre els joves amb futur en el club hi ha Ansu Fati, que el Barça ja ha declarat intransferible, tot i el canvi de representant del jugador del planter, que ha deixat Rodrigo Messi per ser representat per Jorge Mendes. “Si estem parlant que volem un projecte molt definit, amb joventut, no ens entra al cap escoltar ofertes per Ansu. Ja hem apostat per ell aquesta temporada i ho continuarem fent la vinent. Ja hem parlat amb Koeman i ell és valent amb els jugadors joves.”

LES FRASES

Frase
Nom
càrrec

PROTAGONISTES

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Si diem que volem un projecte molt definit, amb joventut, no podem escoltar ofertes per Ansu
Ramon Planes
SECRETARI TÈCNIC DEL bARÇA
Volem que tots els jugadors joves que hem fitxat formin part del Barça del futur liderats per Messi, el millor de la història
Vull la pilota i divertir-me jugant a futbol. Estar aquí t’ha de generar il·lusió, més que pressió
Pedri
JUGADOR DEL FC BARCELONA
Pedri és un dels jugadors europeus amb més talent de tota la generació del 2000
Josep Maria Bartomeu
PRESIDENT DEL FC BARCELONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)