Barça

Messi continua sense veure clar el seu futur en el Barça

Trobada. El nou entrenador, Ronald Koeman, es reuneix amb el capità blaugrana, que explica a l’holandès que ara per ara es veu més fora que dins del club perquè no creu en el projecte

Ronald Koeman no perd el temps. Dimecres es va anunciar el seu fitxatge pel Barça i va ser presentat. Ahir, ja es va reunir amb el capità, Leo Messi, una trobada promoguda pel president del club, Josep Maria Bartomeu, i en la qual l’entrenador holandès volia explicar a l’argentí el seu projecte, del qual vol que Messi sigui el pal de paller. L’argentí, que està passant alguns dies de descans amb la família en la casa que es va comprar a Cerdanya en companyia d’altres membres de la plantilla, com Luis Suárez i Jordi Alba, va interrompre les vacances per tornar a Barcelona i parlar amb el nou tècnic del Barça, que volia saber també quins són els plans de l’argentí. Messi no ha obert la boca després de la humiliació de Da Luz. El capità blaugrana va quedar molt tocat després del 2-8 contra el Bayern. Estava abatut i, segons algunes informacions, ha considerat de deixar el Barça aquest estiu perquè no creu en el projecte.

En la trobada, Koeman va fer saber a l’argentí que vol que sigui el líder del seu projecte, però l’holandès no va rebre una resposta gaire positiva per part de l’argentí. Segons ha pogut saber aquest diari, Messi continua sense veure clar el seu futur en el Barça. Ha deixat de creure en el projecte i va comunicar a Koeman que en aquests moments es veu més fora que dins del club. Messi diu que durant els darrers anys li van prometre una plantilla competitiva per continuar guanyant títols i creu que el club no ha fet tot el possible perquè així fos. L’argentí no oblida que no es va aconseguir el retorn de Neymar l’estiu passat i que aquesta temporada ha estat un desastre, amb un canvi d’entrenador que no va entendre, sobretot per qui va ser el substitut de Valverde. Messi, segons va explicar RAC1, també va dir a Koeman que, tot i estar pensant a anar-se’n, és conscient que és difícil que pugui deixar el Barça aquest estiu perquè la seva clàusula de rescissió és de 700 milions d’euros, una quantitat que no pot pagar cap club. Messi tenia l’oportunitat d’anar-se’n gratis aquest estiu, però ho hauria d’haver comunicat durant el mes de maig. L’argentí estava convençut de continuar, però el desenllaç de la temporada, perdent la lliga i la Champions amb una golejada humiliant, està provocant un canvi d’opinió en el crac de Rosario.

El Barça no ha volgut comentar ni valorar la reunió de Koeman amb Messi i davant les intencions de l’argentí es limita a dir que té un any més de contracte i que la voluntat del club és que el compleixi perquè volen que lideri el nou projecte de Koeman. De fet, fins fa poques setmanes, el president Bartomeu tenia la intenció de parlar amb Jorge Messi, pare i representant del futbolista, per intentar lligar una renovació del contracte que lliga les dues parts fins al 30 de juny de 2021.

Més trobades

Koeman també té la intenció de reunir-se els dies vinents amb la resta de capitans de l’equip: Gerard Piqué, Sergio Busquets i Sergi Roberto. També vol parlar amb altres jugadors com Jordi Alba. Alguns d’aquests futbolistes, tots fets en el planter del Barça, podrien no entrar en els seus plans i haver d’abandonar el club. És el cas també de Luis Suárez. La majoria formen part de l’entorn més pròxim a Messi i segurament a l’argentí no li agrada que alguns estiguin sent proposats per abandonar el club.

Són dies convulsos en el Barça. El president, Josep Maria Bartomeu, deia en una entrevista que calia oblidar el que va passar a Lisboa i mirar cap endavant, però la humiliació de Da Luz no s’oblida i pot tenir conseqüències catastròfiques, com seria l’adeu de Leo Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)