Barça

Busquets ja sap el seu rol en el Barça de Koeman

Barça. L’entrenador holandès, que ahir va confirmar al migcampista de Badia que compta amb ell, aposta per Frenkie de Jong com a mig centre

Ahir al matí Ronald Koeman no va despenjar el telèfon per parlar amb Sergio Busquets com havia fet dilluns per comunicar a Luis Suárez que no entra en els seus plans. El tècnic holandès va aprofitar que el migcampista de Badia passava per la ciutat esportiva Joan Gamper per una qüestió personal per fer una reunió amb ell. En la trobada, que va durar mitja hora, Koeman va confirmar a Busquets que vol comptar amb els seus serveis i que continua sent un jugador important en el seu Barça. Això sí, el dorsal 5, que va complir 32 anys el 16 de juliol passat, no tindrà la titularitat assegurada en la posició de mig centre com ha passat des del seu debut en el primer equip blaugrana, el 13 de setembre del 2008, amb Josep Guardiola a la banqueta.

La primera opció per a Ronald Koeman en el pivot del mig del camp és el seu compatriota Frenkie de Jong, a qui ja ha fet jugar al davant de la defensa en la selecció holandesa. Busquets és conscient que tindrà una difícil competència el curs vinent. I més encara tenint en compte l’arribada de Miralem Pjanic, que podria acompanyar De Jong si Koeman aposta per un doble pivot. Sigui com sigui, el missatge que va rebre en la reunió amb el tècnic holandès va ser de confiança.

Una altra cosa és la petició de rebaixa de sou que, més que probablement, rebrà el migcampista vallesà per part del club. I és que la difícil situació econòmica que travessa el FC Barcelona, com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, empeny inevitablement l’entitat blaugrana, obligada a una important renovació en la plantilla, a proposar les revisions d’alguns contractes. En aquest sentit, el mateix Busquets, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergi Roberto, quatre dels futbolistes més ben pagats, tenen molts números de ser interpel·lats. De fet, el president, Josep Maria Bartomeu, en l’entrevista a Barça TV de la setmana passada ja va insinuar que “alguns contractes s’han d’adequar”. En tot cas, segur que Sergio Busquets, que a partir de dilluns que ve es concentrarà amb la selecció espanyola, haurà de rumiar sobre uns quants assumptes durant els pròxims dies.

TROBADA

Es va reunir durant mitja hora a la ciutat esportiva amb el tècnic holandès

CAIXA BUIDA

Com a Piqué, Alba i Sergi Roberto, el club li demanarà una revisió del contracte
578 partits
Està entre els 5 jugadors del Barça amb més partits, al darrere de Xavi, Messi, Iniesta i Puyol.
29 títols
3 Champions, 8 lligues, 6 copes, 3 mundials de clubs, 3 supercopes d’Europa i 6 supercopes d’Espanya.
15 gols
4 a la Champions, 9 a la lliga, 1 a la copa i 1 al mundial de clubs.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)