Barça

Cadascú pel seu costat

Barça. Com era d’esperar, Messi no es va presentar al primer entrenament de l’era Koeman, en el qual els jugadors van haver de treballar de manera individual pel protocol de la pandèmia

No hi va haver sorpresa i Leo Messi tampoc no es va presentar al primer entrenament de l’era Koeman, que va tenir lloc ahir a la tarda, a la ciutat esportiva Joan Gamper. La guerra entre l’argentí la directiva de Bartomeu no té aturador.

La sessió va estar marcada pels exercicis individuals dels 19 futbolistes que hi van participar. El protocol contra la Covid-19, dictat per LaLiga, determina que, després de la jornada de proves PCR de dilluns, sigui així. El cas és que Gerard Piqué, Luis Suárez, Ousmane Dembélé, Neto, Jordi Alba, Sergi Roberto, Arturo Vidal, Junior Firpo, Rafinha, Oriol Busquets, Matheus, Wague, Ronald Araujo, Akieme, Jorge Cuenca, Konrad, Ilaix Moriba, Monchu i Arnau Tenas es van exercitar de manera separada en dos terrenys de joc: el camp Tito Vilanova i el camp número 2. Per la seva banda, Ivan Rakitic, a punt de signar pel Sevilla, no es va entrenar, amb permís del club. Avui, a dos quarts de deu del matí, hi haurà una altra sessió d’entrenament a la ciutat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)