Barça

El Barça s’estrenarà a finals de setembre contra el Vila-real

Ahir es va donar a conèixer el sorteig del calendari de primera divisió, en què el Barça serà, després de 30 anys, l’únic representant del futbol català. Els blaugrana començaran la lliga contra el Vila-real el cap de setmana del 26 de setembre per l’ajornament de les dues primeres jornades contra l’Elx al Camp Nou i l’Athletic Club a San Mamés. El partit contra els il·licitans es disputarà entre setmana quan no es jugui l’anada dels vuitens de final de la Champions, a finals de febrer o principis de març, i la visita a Bilbao serà el 6 de gener.

El plat fort de tots els sortejos és esbrinar quan es jugaran els clàssics. El primer serà al Camp Nou, en la jornada 7, el cap de setmana del 25 d’octubre, i serà sense públic a causa de la pandèmia. La situació podria canviar, en funció de l’evolució de la Covid-19, per a la tornada al Bernabéu, en què podria haver-hi públic a les grades. Un duel corresponent a la 30a jornada i que es disputarà el cap de setmana del 10 d’abril.

D’altra banda, també cal tenir present que l’enfrontament contra la Real Sociedad de la jornada 19, que s’ha de jugar al Camp Nou, s’avançarà al dimecres 16 de desembre. El motiu és que entre el 13 i el 17 de gener es disputarà la supercopa a l’Aràbia Saudita, seguint el format de final a quatre del curs anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)