Barça

El capità torna a escena

Messi s’incorpora per fi a la pretemporada, sota una gran expectació mediàtica després del soroll dels últims dies

Primera sessió de treball individual, després de superar amb èxit el test PCR

Tot en ordre. Leo Messi ja corre de nou damunt la gespa de la ciutat esportiva Joan Gamper. El capità ha tornat. El barcelonisme respira. També Ronald Koeman. Confort.

Tal com estava previst, Messi va incorporar-se ahir a la tarda als entrenaments. Era la imatge més esperada del dia, i segurament també de la setmana en clau blaugrana. Després de confirmar divendres la seva continuïtat almenys fins al 30 de juny del 2021 i posar així punt final al serial, ahir tocava incorporar-se a la feina. Primer dia a l’oficina per a l’argentí després de dues setmanes marcades per la incertesa. Ara, calma per fi, com a mínim en l’aspecte esportiu, perquè en l’institucional tots els ulls continuen posats en la recollida de signatures que està duent a terme el bloc de l’oposició per activar la moció de censura.

El retorn del crac argentí va generar moltíssima expectació a les portes de la ciutat esportiva, com no podia ser d’una altra manera. Molta presència dels mitjans gràfics atents per immortalitzar l’escena de l’arribada de Messi a les instal·lacions, i molta també d’aficionats culers que tampoc volien perdre’s l’arribada del seu ídol. A Messi, com a la resta de companys, no se l’esperava fins a dos quarts de cinc de la tarda, una hora abans de l’entrenament programat per a dos quarts de sis, però Leo va arribar abans. Ho va fer pocs minuts abans de les quatre de la tarda, amb el seu Mercedes i sense cap acompanyant. De fet, Messi va ser el primer futbolista de la plantilla que va arribar a la ciutat esportiva. Tota una declaració d’intencions. Certament Messi volia marxar del Barça aquest estiu, però un cop fallit en el seu intent, sembla del tot disposat ara a liderar el nou projecte de Koeman. És només un petit gest, però el fet d’arribar el primer a l’entrenament és una bona manera de mostrar compromís. En les seves últimes declaracions va dir que ho donaria tot aquesta temporada, i toca demostrar-ho.

Després de donar negatiu en el test PCR al qual va ser sotmès diumenge al seu domicili de Castelldefels, Messi va exercitar-se ahir per primera vegada a les ordres de Ronald Koeman. Ho va fer en solitari, com Philippe Coutinho en aquests últims dies, i tal com marca el protocol de LaLiga. Messi va fer petits exercicis damunt la gespa, amb pilota i sense. Se’l va veure a bon ritme, tenint en compte que la d’ahir va ser la seva primera presa de contacte amb la gespa després de setmanes d’inactivitat. La seva última fotografia vestit de curt havia estat a Lisboa en el calamitós 2-8 contra el Bayern. Aquell és l’últim partit de Messi amb el Barça. El pròxim, si Koeman hi dona el vistiplau, serà d’aquí a només quatre dies en el primer amistós de la pretemporada, que el Barça afrontarà dissabte contra el Nàstic a l’estadi Johan Cruyff (19 h).

GEST POSITIU

Messi va ser el primer a arribar a l’entrenament, una declaració d’intencions

AGAFAR RITME

Va fer treball físic i dissabte se l’espera almenys uns minuts contra el Nàstic (19 h)

Tebas: “Jo no he tingut cap guerra amb Messi”

“Messi? No he tingut cap guerra amb ell. A Leo l’adoro.” “Hauríem actuat igual si s’hagués tractat de Pepito Pérez o qualsevol altre jugador de la nostra lliga. Teníem el deure de defensar la legalitat i la justícia: els contractes s’han de complir, et diguis Messi o Pepito Pérez”, ha explicat Javier Tebas al Corriere della Sera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)