Barça

Ronald Koeman

Entrenador del FC Barcelona

“Estic molt orgullós del treball del meu equip”

Ronald Koeman no podia amagar la seva satisfacció després del partit. El seu Barça havia guanyat brillantment el Celta a Balaídos, aconseguint un marcador molt clar, tot i jugar durant tota la segona part amb deu futbolistes per l’expulsió de Lenglet. “Hem fet una gran feina. Estic molt orgullós d’aquest equip. Hem jugat amb molta disciplina i, tot i haver-ho de fer amb un jugador menys, hem tingut les millors oportunitats del partit. Guanyar per 0-3 un equip com el Celta és perquè estiguem molt contents”, va dir.

Interrogat per l’expulsió de Clément Lenglet, molt protestada durant el descans, per ell mateix i per Messi, Koeman considerava sobre l’acció del francès: “Ha estat falta, però targeta no.” De Messi, va dir: “Ha treballat molt sense pilota i, una vegada més, ha estat molt important per a nosaltres.”

Finalment, sobre el resultat del sorteig de la Champions League, el tècnic del Barça va valorar positivament la sort del seu equip: “La Juve i nosaltres som els més forts del grup. Tant de bo que seguim en el torneig i que passem la lligueta. Ho hem de fer.”

SATISFET

“Tot i jugar amb un jugador menys, hem tingut les millors oportunitats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)