Barça

Koeman: “Ens aniria bé un central i un davanter més”

Necessitats. L’entrenador del Barça afirma que l’equip va curt d’efectius en posicions clau i reconeix obertament el seu interès per la incorporació d’Èric Garcia (Manchester City)

Dos dies abans de tancar-se a finestra de mercat, Ronald Koeman no està del tot satisfet amb l’actual confecció de l’equip. L’entrenador del Barcelona admet que necessita més profunditat en dues posicions clau, el defensa central i el davanter centre, i confirma la possibilitat que Èric Garcia pugui acabar vestint de blaugrana.

A la plena satisfacció de l’entrenador pel rumb que està prenent l’equip en les cinc setmanes al capdavant se li ha d’afegir certa inquietud pel resultat final d’una plantilla en què, segons diu, falten dues peces: “Hi ha dues posicions en l’equip en què ens aniria bé tenir un jugador més: el central i la davantera”, assenyala Koeman que, també, valora positivament la possible arribada d’Èric Garcia, sobre el qual el Barça està negociant amb el Manchester City: “El mercat està obert fins dilluns, falten pocs dies. Volem tenir aquest jugador [Èric Garcia] perquè tenim pocs centrals. Tant de bo el puguem tenir, però econòmicament el club està en una situació complicada.”

L’entrenador del Barça però també va assenyalar que valora l’alta competència que hi ha en altres posicions i és per això que vol que Dembélé es quedi malgrat que no ha entrat en l’equip en les darreres jornades. “Els jugadors poden estar enfadats perquè no juguen però si un jugador no vol estar aquí que m’ho digui. I ell [ Dembélé] no m’ha dit res. Per tant, si no hi ha res, comptaré amb ell i tindrà opcions de jugar”, explica Koeman, que, d’altra banda, reconeix que ara mateix hi ha jugadors davant seu en la rotació: “Sempre intento treure el màxim rendiment de l’equip. Si Pedri ha entrat en l’equip, és perquè s’ho mereix i amb Trincão el mateix. Té competència al davant. Ansu, per exemple, ara mateix està davant seu.”

LA PRÈVIA

Tant de bo el puguem tenir [Èric Garcia], però econòmicament el club està en una situació complicada
Dembélé no m’ha dit res; per tant, si no hi ha res aquests dos propers dies, comptaré amb ell i tindrà opcions de jugar
Busco intensitat en els entrenaments perquè crec que s’entrena igual com es juga
Ronald Koeman
entrenador del barça

Content amb les sensacions que desprèn l’equip

Koeman es va mostrar molt satisfet de les sensacions que està deixant l’equip, no només pels partits guanyats, sinó pel to en els entrenaments. “Crec que hem millorat en l’aspecte físic –explica–. La meva feina és buscar la intensitat en els entrenaments perquè crec que s’entrena igual com es juga. Està clar que el calendari és complicat però jo no surto al terreny de joc a descansar.”

A més, l’entrenador del Barça va expressar certa satisfacció pel sorteig de la Champions que ha emparellat el Barça amb el Juventus, el Ferencvaros i el Dinamo de Kíev. “En un principi, nosaltres amb el Juventus som els més forts. Cal anar partit a partit però podem estar contents del sorteig.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)