Barça

Objectiu: 9 de 9

El Barça buscarà avui contra el Sevilla la tercera victòria consecutiva en la lliga abans de la primera aturada de seleccions

Ivan Rakitic torna al Camp Nou només 32 dies després d’oficialitzar el seu adeu

Superats amb èxit, per resultat i també per sensacions, els dos primers exàmens contra el Vila-real i el Celta, el Barça buscarà avui (21 h) segellar el seu particular nou de nou abans de la primera aturada per seleccions aquest mes d’octubre. L’equip de Ronald Koeman buscarà la tercera victòria consecutiva en la lliga contra un Sevilla que aterra al Camp Nou amb els mateixos punts que els blaugrana. Invicte el Barça i invicte un Sevilla que, això sí, arriba a Barcelona conscient que el temple blaugrana és territori hostil. El conjunt andalús no hi guanya des de la temporada 2002/03. Sense anar més lluny, just ara fa un any el Sevilla va marxar del Camp Nou amb un 4-0. Suárez, Vidal, Dembélé i Messi van marcar pel Barça aquell dia i Mateu Lahoz va afegir-se a la festa amb dues expulsions. Vermella a Dembélé per desconsideració i vermella a Ronald Araújo per una acció sobre el Chicharito quan aquest anava cap a la porteria. El jove central uruguaià va jugar només 13 minutets. Avui, però, podrà redimir-se perquè la baixa de Lenglet per sanció li obre la porta de la titularitat com a parella de Piqué. Possiblement serà l’única novetat en la llibreta d’un Ronald Koeman que ha repetit l’alineació en els últims tres partits, incloent-hi el partit contra l’Elx el dia del Gamper.

Una victòria convincent contra el subcampió de la supercopa d’Europa enterraria definitivament qualsevol senyal d’incertesa. El 4-0 contra el Vila-real i el 0-3 de Balaídos han significat dues palades de terra necessàries per tapar el dolorós 2-8 contra el Bayern. Partit vital per ratificar les bones sensacions dell nou projecte transmeses fins ara i partit especial per a Ivan Rakitic. El croat torna al Camp Nou només 32 dies després d’oficialitzar el seu comiat de Barcelona. Després de sis temporades al Barça, el croat torna com a líder espiritual del Sevilla, amb galons i amb el dorsal 10 de Reyes a l’esquena. A Bucarest, en la supercopa contra el Bayern, va provocar el penal de l’únic gol sevillista i contra el Cadis va marcar un dels tres gols del seu equip. Rakitic és un dels noms propis d’aquest Sevilla. Al Barça, tots els focus són per a un futbolista quinze anys més jove, un Ansu Fati desencadenat, que suma tres gols en dos partits.

Torna Rakitic i també Julen Lopetegui. El tècnic nascut a Asteasu visita l’estadi on va viure el seu últim capítol com a entrenador del Real Madrid. La targeta vermella que li va mostrar el català Javier Estrada Fernández en l’últim Sevilla-Llevant li impedirà, això sí, seure a la banqueta avui al Camp Nou i haurà de seguir el partit des d’una posició més allunyada.

PRINCIPAL NOVETAT

Ronald Araújo, expulsat l’any passat contra el Sevilla, cobrirà la baixa de Lenglet
El conjunt andalús no guanya al Camp Nou en la lliga des del curs 2002/03

PRECEDENT LLUNYÀ

El crac argentí ha marcat 37 gols al Sevilla en 38 enfrontaments; Bono està avisat

La Juve anuncia dos nous casos de Covid-19

El Juventus, rival del Barça en la segona jornada de la fase de grups de la Champions (28 d’octubre), ha confirmat dos nous casos positius per coronavirus en el club. No es tracta de cap jugador ni de cap membre del cos tècnic. Es tracta de dos membres del personal. Ara mateix, el partit Juventus-Nàpols d’avui (20.45 h) està en risc. El Nàpols té dos positius: Eljif Elmas i Piotr Zielinski.

Lopetegui: “És un Barça amb l’energia renovada”

Julen Lopetegui no dirigirà avui el seu equip des de la banda per sanció. Afirma que l’arribada de Koeman ha reactivat el Barça i preveu un partit complicat: “Juguem contra un rival que viu un bon moment, amb nou entrenador i l’energia renovada. Serà un partit d’aquells en què has de competir al límit. M’hauria agradat viure el partit des de la banqueta.”

Bartomeu, a 5.000 firmes de les urnes

El procés de validació de les signatures del vot de censura va viure ahir el seu cinquè dia de recompte. A l’equador del procés la mesa ha validat ja 11.503 paperetes d’un total de 12.864 tramitades. Amb 7.823 paperetes encara pendents de revisió, ara mateix falten només 5.000 firmes vàlides per tal que la moció sigui una realitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)