Barça

Últimes hores frenètiques

Mercat. Aquesta mitjanit es tanca el mercat de fitxatges. El Barça encara espera donar sortida a un parell o tres de jugadors i poder incorporar, com a mínim, el central català Èric Garcia

Aquesta nit, a les 23.59 h, es tanca el mercat de fitxatges en el futbol europeu. Fins a aquell minut té el Barça temps per concretar els moviments en els quals fa dies que treballa.

Són quatre els futbolistes de la primera plantilla amb què no compta Ronald Koeman: Umtiti, Todibo, Rafinha i Matheus Fernandes, migcampista brasiler que no ha estat ni presentat. Cap dels quatre estava en la llista de convocats ahir per jugar contra el Sevilla i sembla difícil que tots acabin sortint. De fet, la cadena SER explicava ahir que Rafinha ja ha decidit quedar-se en el Barça i esperar una oportunitat o al mercat d’hivern. El brasiler, que ha estat en contacte amb el Celta, club on ja va jugar el curs passat com a cedit, acaba contracte el 30 de juny i marxarà gratis. El Barça esperava poder treure per ell aquest estiu uns 15 milions d’euros.

Sembla complicat també que surti Umtiti. La seva alta fitxa i els seus problemes constants amb les lesions fan que cap equip europeu estigui interessat en el central francès, que en res s’assembla a aquell que va guanyar el Mundial l’any 2018.

Més possibilitats té de marxar un altre central. Todibo no té de moment ni dorsal. Sí que té ofertes. El va voler l’Everton i el volia el Fulham, però el francès no volia marxar ahir al club anglès, que oferia uns 18 milions d’euros. Todibo deia que ni esportivament, ni econòmicament, el Fulham li donava el que vol. El Barça espera que el central rectifiqui i encara avui accepti deixar el club.

De la seva marxa depèn, en part, l’arribada d’un dels dos jugadors que Koeman ha demanat per reforçar la plantilla, el central català del Manchester City, Èric Garcia. El Barça ha fet diverses ofertes al club anglès, però totes han tingut una resposta negativa. Els blaugrana arribarien als 15 milions d’euros entre fix i variables, però el City en vol més. El Barça, que té el vistiplau del jugador, no vol pagar més perquè Èric Garcia acaba contracte l’any vinent. Des del club blaugrana encara són optimistes i s’esperen moviments avui.

La segona arribada, la d’un davanter, Memphis Depay és qui ha demanat Koeman, sembla descartada a poques hores de tancar el mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)