Barça

A menys de mil signatures

Barça. Tot fa pensar que avui s’anunciarà que el vot de censura tira endavant: hi ha 3.715 butlletes pendents de comprovació i en calen només 964 per arribar a les 16.521 necessàries

Aquest migdia, si no hi ha sorpreses, s’anunciarà que el vot de censura a Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva ha reeixit. De les 20.731 signatures presentades per Més que Una Moció, fins ahir se’n van tramitar 16.972, de les quals 15.557 són vàlides. Un 91%. Queden, doncs, 3.715 butlletes pendents de comprovar, de les quals només cal que 964 siguin bones perquè la moció de censura prosperi. La mesa del vot de censura va informar també que, de les gairebé 17.000 paperetes analitzades, n’hi ha 814 de nul·les, 162 de dubtoses i 439 en procés de validació.

Queixa formal

D’altra banda, en una carta signada pel seu CEO, Òscar Grau, el FC Barcelona ha elevat una queixa a la Federació Catalana de Futbol per l’actitud de Josep Maria Vallbona, el president de la mesa del vot de censura i membre de l’ens federatiu. El club acusa Vallbona de dispensar un tracte ofensiu als seus treballadors i de “no fer servir mitjans de validació de les paperetes que en puguin garantir la correcció, la legalitat i, per sobre de tot, l’autenticitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)