Barça

Pjanic: “Conec la mentalitat de la Juve, hem d’estar preparats”

Champions League. El migcampista bosnià reconeix que li agradaria jugar contra el seu ex equip

Miralem Pjanic ha tornat a Torí i, si Koeman ho vol, demà jugarà contra el seu ex equip. Avui ha parlat en roda de premsa. Aquestes són les seves manifestacions:

Sensacions en el retorn a Torí: “Estic molt content d’estar aquí i emocionat per poder jugar contra el meu ex equip. Vaig passar quatre anys molt bons a Torí i tinc molt bons records. Però he viatjat per jugar un partit, contra un adversari molt fort, que vol acabar primer de grup, com nosaltres. Conec bé la mentalitat que tenen aquí. Hem d’estar preparats.”

Com se sent en el Barça? Es veu titular?: “Clar que espero jugar, i espero sigui jugant en el futur. De moment, m’estic adaptant. He arribat més tard, per culpa de la covid, però ara ja estic bé i a disposició de l’entrenador. Vull ajudar a l’equip, crec que puc donar moltes coses. De moment, a la lliga la cosa no va tant bé com volem, però la temporada és llarga.”

Competència amb Busquets i De Jong: “La competència està en tots els grans clubs. Estic aquí per ajudar al meu equip. Crec que podem jugar els tres junts, però no decideixo jo.”

Griezmann: “És un atacant i necessita el gol. Hem d’acceptar les decisions de l’entrenador. És un gran jugador i espero que tot li vagi bé. Si juga demà, farà un bon partit.”

La Juve de Pirlo: “Crec que és normal que estiguin en construcció. M’espero un partit molt difícil, perquè conec l’ambient d’aqui. Per aconseguir un punt haurem de fer un gran partit.”

Sense l’afició de la Juve: “M’agradaria saludar el públic, però hem d’acceptar la situació. Tan de bo s’acabi aviat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)