Barça

Guardiola desitja que Messi continuï en el Barça

Barça. L’entrenador de Santpedor, que dijous va renovar el contracte amb el Manchester City, repeteix que el club blaugrana li ho ha donat tot i espera que l’argentí es retiri al Camp Nou

El futur de Leo Messi continua al centre del debat. L’argentí, que aquest estiu va demanar marxar del Barça, va alimentar dimecres tots aquells que diuen que aquesta temporada serà la seva última com a blaugrana, quan va dir que estava fart de semblar el culpable de tot el que passa en el club. Ronald Koeman, ahir, va demanar respecte per Messi i va ser contundent quan se li va preguntar si veia l’argentí fora del club. “No”, va etzibar.

Si l’expresident Josep Maria Bartomeu hagués accedit a les peticions de Messi, ela seva destinació hauria estat el Manchester City. Pep Guardiola va renovar dijous el seu contracte amb els citizens fins al 2023. I, evidentment, ahir se li va preguntar si amb ell a la banqueta estava més a prop el fitxatge de Messi. “Leo és jugador del Barça. Tinc una gratitud enorme pel Barça per tot el que ha fet per mi, m’ho ha donat tot, així que espero que es quedi en el Barça, que es retiri allà. Ho he dit mil vegades. No sé què està passant pel seu cap i per al mercat d’estiu encara resta molt”, deia el de Santpedor, que d’aquesta manera desmentia també els rumors dels últims dies que deien que el Manchester City preparava una oferta de 60 milions d’euros per intentar fitxar Messi en aquest mercat d’hivern.

Pep Guardiola també va explicar els motius que l’han portat a renovar amb el Manchester City. “Hi va haver dues o tres converses importants amb el president Khaldoon que em van fer prendre la decisió. Em quedo per l’equip, la ciutat, el club, per tot el que hem de fer encara i perquè el club ha demostrat uns valors durant la pandèmia. No ha aplicat cap ERTO, no ha reduït els salaris i inclús va pagar les bonificacions de la temporada passada. M’ha demostrat que són bons en moltes coses.”

Un nou enfrontament amb José Mourinho

El Manchester City té avui un partit complicat contra el Tottenham a Londres. Serà un nou enfrontament entre Pep Guardiola i José Mourinho, reeditant els que van viure amb el Barça i el Real Madrid. “Està fent un gran treball i el seu equip és candidat a la Premier”, deia ahir Guardiola parlant de Mourinho. “El Tottenham es va deixar punts en l’últim minut contra el West Ham i el Newcastle. Imagineu-vos on seria amb aquests punts. Sempre tenen qualitat des que va arribar Pochettino. S’han classificat quatre o cinc anys seguits per a la Champions i van arribar a un final”, explicava. El Tottenham és segon a un punt del líder, el Leicester. El Manchester City està a cinc punts dels spurs, amb un partit menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)