Barça

Piqué: esquinç de grau 3 i lesió parcial del lligament encreuat anterior

Diagnòstic. Les proves realitzades aquest matí a Barcelona confirmen que la lesió del central era més greu del que semblava ahir en una primera exploració

Males notícies per a Gerard Piqué. Les seves llàgrimes a l’abandonar ahir el terreny de joc eren un bon termòmetre per entendre que estàvem davant una lesió greu. En la primera exploració mèdica feta ahir a Madrid el club va informar d’un esquinç en el lligament lateral del genoll dret i per tant el primer escenari era d’uns dos mesos de baixa, però serà bastant més perquè les proves mèdiques a les quals ha estat sotmès avui el futbolista a Barcelona han empitjorat el primer diagnòstic.

Piqué té un esquinç de grau 3 al lligament lateral intern del seu genoll dret i també té una lesió parcial del lligament encreuat anterior del genoll dret. Trauma per a Piqué als seus 33 anys i drama per a Ronald Koeman, que ara mateix només té Clément Lenglet com a únic central sa del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)