Barça

Laporta: Dilluns, dia L

Eleccions. Joan Laporta presentarà la seva candidatura dilluns dia 30 a l’Hospital de Sant Pau i avui el seu cap de campanya, Lluís Carrasco, ja ha engegat motors oficialment

Víctor Font, Jordi Farré, Toni Freixa, Xavi Vilajoana, Emili Rousaud, Pere Riera, Lluís Fernández Alá i a partir de dilluns, oficialment, també Joan Laporta. L’expresident del FC Barcelona iniciarà dilluns dia 30 de novembre el seu camí per intentar assumir de nou la presidència del club.

Laporta presentarà de forma oficial el seu projecte dilluns a les 11h en un acte que se celebrarà a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona (Pavelló Lluís Domènech i Montaner). Estarà acompanyat d’alguns noms propis de la seva candidatura i del seu cap de campanya, Lluís Carrasco. De fet, ha estat el mateix Lluís Carrasco qui ha començat a escalfar motors ja avui amb un tuit a les seves xarxes socials: “7 precandidats, 1 president. Si vols que el Barça torni a ser el Barça, Laporta arriba amb la força i l’aval de la nostra història. Dirigir la seva campanya, un privilegi. Si estimeu el Barça, seguiu-lo!”, ha publicat.

La seva precandidatura era un secret a veus, però aquest missatge a les xarxes és d’alguna manera la primera mostra pública de les intencions de Laporta. Dilluns, dia L.

Laporta (58 anys), guanyador dels comicis l’any 2003 i segon l’any 2015, és el vuitè precandidat oficial en aquesta cursa, en espera de més noms com l’expresident de la CEOE, Joan Rosell. També Agustí Benedito. Durant el mandat de Laporta (2003-2010), el Barça va guanyar quatre Lligues, una Copa, tres Supercopes d’Espanya, dues Champions, una Supercopa d’Europa i un Mundial de clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)