Barça

El gol és de Jenni Hermoso

Primera divisió femenina. La de Carabanchel, que va rebutjar una oferta de Florentino Pérez, es converteix en la màxima golejadora de la història del club amb 125 gols en 156 partits

Jugava dissabte el Barça de Lluís Cortés contra el Santa Teresa amb l’objectiu d’aconseguir la setena victòria consecutiva en la lliga i continuar amb el seu domini insultant. Tres punts a banda, hi havia un altre al·licient. Dues blaugrana, Jennifer Hermoso i Alexia Putellas, podien assaltar el rècord golejador de la ja retirada Sonia Bermúdez, fins ahir màxima golejadora de la història del club amb 123 gols en 141 partits. Jennifer Hermoso començava el partit amb 121 gols i formant part de l’onze titular. Alexia Putellas, també autora de 121 gols com a blaugrana, el començava des de la banqueta. I la de Carabanchel va aprofitar la titularitat per fer història, marcar quatre gols i ser la primera a superar Sonia Bermúdez, acumulant ja 125 gols en 156 partits amb la samarreta del Barça.

Jennifer Hermoso reparteix els gols que ha fet en les dues etapes que ha jugat en el Barça de la següent manera: 106 a la lliga, vuit a la Champions, sis a la copa i cinc a la copa Catalunya. La màxima golejadora de la passada lliga, amb 23 gols, va tenir, en la temporada 2016/17, la seva millor sèrie golejadora, amb 42 gols. El següent curs se’n va anar al PSG. No es va adaptar a la lliga francesa i va tornar a la lliga estatal un any després per jugar una temporada a l’Atlético de Madrid abans de tornar al Barça el curs passat i de rebutjar una important oferta de Florentino Pérez perquè s’incorporés primer al Tacón i després al Real Madrid.

Jennifer Hermoso va apostar per tornar a la que considera casa seva per ser la màxima golejadora de la lliga i peça clau en l’equip de Lluís Cortés, que va guanyar el campionat després de quatre anys de sequera.

Amb 30 anys, ha estat nominada als premis The Best de la FIFA i, tot i que li agraden més els reptes col·lectius que els individuals, dos objectius apareixen en el seu horitzó: mantenir-se com a màxima golejadora blaugrana sabent que té a quatre gols Alexia Putellas i convertir-se en la màxima realitzadora de la selecció espanyola. Amb els tres gols que va fer contra Moldàvia el mes passat n’acumula 36, només dos menys que Vero Boquete.

Lliga 106 Champions 8 Copa 6 Copa Cat. 5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)