Barça

En la recta final per les firmes

Eleccions. Els precandidats afronten l’últim cap de setmana per aconseguir les 2.257 signatures per poder passar el tall i convertir-se en candidats oficials. Tots ells ja coneixen l’horari d’entrega, que va en funció del número de soci

Els diferents precandidats a la presidència del FC Barcelona afronten l’últim cap de setmana disponible per aconseguir les 2.257 firmes necessàries per passar el tall i convertir-se en candidats oficials. Les activitats a les seus i en tots els punts de recollida era frenètica perquè ja els queda poc marge de maniobra després que la junta electoral decidís mantenir el calendari previst. El dilluns 11 expira el termini i tots els precandidats ja saben a quina hora hauran d’entregar les signatures a l’Auditori 1899. El Barça els ha citat en funció del seu número de soci, i així de manera ascendent. Joan Laporta serà el primer i està citat a les 17:00 hores. La idea és que l’acompanyin tots els membres de la precandidatura. Després passaran, cada mitja hora, Jordi Farré, Agustí Benedito, Emili Rousaud, Xavi Vilajoana, Toni Freixa, Víctor Font, Lluís Fernández Alà i Pere Riera. A partir de dilluns s’iniciarà la validació i la junta electoral té fins al dia 14 per a la proclamació de candidats.

Malgrat que la junta electoral va decidir mantenir el calendari, el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, no descarta que, si la situació de la pandèmia empitjora, s’hagin de prendre mesures. “Votar el president del Barça no sé si és un dret fonamental. Que el club necessita un president, això sí, però no és un dret fonamental.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)