Barça

Koeman

Entrenador del Barça

“Aquesta era una setmana molt important”

Tres partits en aquest 2021, tres victòries, nou punts. Ronald Koeman no podia tenir un inici d’any millor. El Barça se la jugava amb tres visites fora de casa consecutives i l’equip ha respost amb bona nota. Koeman, content: “L’equip està millorant molt. Aquesta era una setmana molt important i hem aconseguit sumar els nou punts i fer un bon joc. Això ens donarà molta confiança.” “Si ens avancem en el partit, després som un equip difícil de batre. Avui hem tingut l’efectivitat de cara a porteria que ens ha faltat molts altres dies. En la segona part, amb el resultat tan a favor, hem pogut fer canvis i hem donat descans a alguns jugadors. Això també és important amb un calendari tan dens”, explicava l’holandès ahir en roda de premsa.

“Samuel ha jugat el seu primer partit complet en molt de temps. Crec que ha estat bé defensivament i també en les passades i el servei de pilota. És molt important acabar amb la porteria a zero”, explicava. El bon partit d’Umtiti, sens dubte, una de les notes positives de la visita a Los Cármenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)