Barça

Un regnat indiscutible

Final copa 2019/20. Amb gols d’Alexia, Aitana i Jenni Hermoso, el Barça supera el Logronyo, a Màlaga, i ja és el dominador absolut de la competició

Barça 3 Logronyo 0

BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón, Andrea Pereira, Mapi León, Leila (Melanie, 76’); Patri Guijarro (Hamraoui, 69’), Aitana Bonmatí (Vicky Losada, 76’), Alexia Putellas; Graham, Jenni Hermoso (Oshoala, 65’) i Martens (Mariona Caldentey, 65’).LOGRONYO:Pamela Tajonar; Caracas, Inés, Cazalla, Lorena Valderas; Judith, Asantewaa (Tavlo, 46’), Anita (Chini Pizarro, 67’), Nyman (Carol Marín, 80’); Guehai Ida (Fishley, 67’) i Jade (Rebecca, 78’).GOLS:1-0 (42’) Alexia Putellas (p). 2-0 (44’) Aitana Bonmatí. 3-0 (62’) Jenni Hermoso.ÀRBITRE:Zulema González González. T.G.: No n’hi va haver.ESTADI:La Rosaleda. Porta tancada.

Exhibició de superioritat del FC Barcelona sobre el Logronyo en la final de la copa de la reina 2019/20, ajornada pel coronavirus. Alexia Putellas, Aitana Bonmatí i Jenni Hermoso van signar els gols d’una victòria tan esperada com incontestable a l’estadi de La Rosaleda de Màlaga. Aquesta és la setena copa de la reina que aixeca l’equip femení del Barça, que ja és el dominador absolut de la competició, al davant del Llevant (6) i l’Espanyol (6).

Des del servei inicial, les jugadores de Lluís Cortés no van deixar d’arribar a l’àrea de la mexicana Pamela Tajonar, però no van trencar l’empat a zero fins al minut 42. Va ser després d’un penal de Marta Cazalla a Alexia Putellas que l’àrbitre, Zulema González, no va dubtar a assenyalar i que va transformar la mateixa Alexia. El segon va arribar de seguida, poc abans del descans, en una transició conduïda i culminada de manera impecable per Aitana Bonmatí, que al final va ser triada la jugadora del partit. Després del que s’havia vist a la primera part, el 2-0 era el resultat més just.

Inevitable

No va canviar el panorama quan es va reprendre el joc: el Logronyo, un equip que a la lliga lluita per no baixar i que, des que Javier Moncayo seu a la seva banqueta, treballa sense parar fins al xiulet final de cada partit, va continuar defensant-se d’un Barça que no va frenar el seu desig de percudir. El cas és que era inevitable el tercer gol i va arribar en un cop de cap creuat de Jenni Hermoso, a centrada de Leila, quan encara faltava mitja hora per al final. Des de llavors fins al final, les noies de Cortés no van deixar de crear oportunitats –Oshoala i Alexia va tenir el 4-0 a un pam–, però el marcador ja no es va moure més.

ELS VESTIDORS

Estem malacostumant la gent. El més normal és tenir dificultats en els partits
Lluís Cortés
ENTRENADOR DEL FC BARCELONA
M’omple d’orgull guanyar l’MVP de la final, però em quedo amb el títol col·lectiu
Aitana Bonmatí
JUGADORA DEL FC BARCELONA

Homenatge en l’entrega de la copa

Alexia Putellas, la capitana del FC Barcelona, va recollir el trofeu de la copa de mans de Cristina García, una infermera de Màlaga que va donar a llum el 15 de març de 2020, mentre estava en coma a causa del coronavirus. La federació espanyola de futbol ha volgut homenatjar així les víctimes de la pandèmia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)