Barça

Ronal Koeman

Entrenador del Barça

“El duel contra el PSG ens arriba en un bon moment”

Ronald Koeman està satisfet amb el rendiment col·lectiu de l’equip. Va golejar l’Alavés i ara espera el PSG en la Champions. “L’equip està bé, amb confiança. El duel contra el PSG arriba en un bon moment. Veig l’eliminatòria igualada”, diu. Malgrat la contundència de la victòria, l’equip no ho ha tingut fàcil. “En la primera meitat no hem estat gaire bé. Hem anat massa pel mig i hi havia massa defenses. Hauríem d’haver jugat més per fora, però l’Alavés ha tancat bé els espais. Amb el 2 a 1 hem tingut una bona reacció i em quedo amb l’entrega de l’equip.”

Koeman s’ha felicitat per haver pogut donar descans a alguns jugadors i ha elogiat el partit de Riqui Puig. “Ha sortit amb energia i ha fet un bon partit, amb confiança. I també Ilaix Moriba, malgrat l’errada. “És jove i sap que no pot fer una passada tan horitzontal, però ja n’aprendrà.” I, és clar, un clatellot cap al VAR pel gol anul·lat a Messi. “No parlo més del VAR. Per mi, no és fora de joc, però jo no soc el VAR. M’ha sorprès.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)