Barça

“L’objectiu és el títol”

Champions. Mauricio Pochettino, entrenador del PSG, destaca l’evolució constant que el Barça ha tingut amb Ronald Koeman i diu que el club té entre cella i cella guanyar la Champions

Íntim amic de Ramon Planes, director esportiu del Barça, el nom de Mauricio Pochettino va sonar aquest estiu per substituir Quique Setién. Va arribar Ronald Koeman i el destí ha volgut que el tècnic argentí segui avui a la banqueta visitant del Camp Nou després d’haver substituït Thomas Tuchel en el PSG. “Aquest és un partit especial. Tot el club està excitat. El nostre objectiu és guanyar la Champions”, deia ahir. El PSG va ser finalista el curs passat. Pochettino no va donar pistes sobre si Verratti podrà jugar i sí que espera que Mbappé sigui decisiu. “Tenim baixes importants com les de Neymar i Di María, però qui jugui ho farà bé. Estem molt contents amb Mbappé. Esperem que compleixi el seu rol. Volem guanyar aquí.”

El tècnic argentí també va parlar del Barça. Creu que els blaugrana van a més. “Els projectes nous necessiten temps. Han anat en constant evolució amb Koeman. Tenen problemes, com tothom, per lesions i la Covid, però no em sorprèn que ara estiguin a un bon nivell”, deia Pochettino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)