Barça

El Barça, per la cara més difícil del quadre

UEFA Women’s Champions League. Jugarà contra el City en els quarts i contra el PSG o el Lió, el gran favorit, en la semifinal

El Barça ja sap que tindrà un camí tortuós si vol disputar la final del 16 de maig a Goteborg. Les blaugrana s’hauran d’enfrontar al segon classificat de la lliga anglesa, el Manchester City, sense poder jugar a l’estadi Johan Cruyff com a locals, en els quarts de final i, en cas de passar d’eliminatòria, al PSG o el vigent campió, l’Olympique de Lió, en les semifinals.

Les restriccions d’entrada dels ciutadans anglesos a Catalunya fa que el partit d’anada no es pugui jugar al Johan Cruyff. Tant el club com la competició estan buscant una alternativa, com ja li va passar a l’Atlético de Madrid contra el Chelsea (el partit de tornada, que s’havia de jugar a Madrid, es va disputar a Monza, Itàlia). “És la mesura que pot condicionar més l’eliminatòria”, diu Lluís Cortés: “Sería més lògic que els dos partits fossin a camp neutral.”

Si el Barça aconseguís el pas, en les semifinals s’hi trobarà o bé el vigent campió, l’Olympique de Lió, o bé el PSG, que és el líder de la lliga francesa. El PSG, però, necessita certificar la classificació per als quarts dimecres vinent, tot i que porta un 5-0 a favor del partit d’anada.

LA REACCIÓ

Quarts de final
Anada: 23/24 març. Tornada: 31 o 1 d’abril
QF 1: Praga/PSG-Lió
QF 2: Barcelona-Man. City
QF 3: Bayern-Rosengard
QF 4: Chelsea-Wolfsburg
Semifinal
Anada: 24/25 abril. Tornada: 1/2 de maig
QF 1 - QF 2
QF 3 - QF4
Final
16 de maig - Göteborg
El Manchester City és un equip amb una proposta ofensiva. Vol portar la iniciativa
Lluís Cortés
entrenador del barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)