‘Maneta’ al València sense despentinar-se i més líders

1a divisió. Un altre triomf incontestable de l’equip de Lluís Cortés, que es va imposar amb gols d’Alexia, Graham Hansen (2), Oshoala i Patri Guijarro

Barça 5 València 0

BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón (Crnogorcevic, 76’), Mapi León, Andrea Pereira, Leila (Melanie Serrano, 68’); Patri Guijarro (Hamraoui, 76’), Aitana Bonmatí (Vicky Losada, 68’), Alexia Putellas; Graham, Oshoala i Martens (Mariona Caldentey, 68’).VALÈNCIA:Enith, Esther, Jiménez, Cubedo, Kerrly (Ortiz, 80’), Torrodà (Salmi, 80’), Carro, Candela (Guerrero, 65’), Aguado (Alejandra, 65’), Jansen (Anita Marcos, 57’) i Asun.GOLS:1-0 (7’) Alexia Putellas (p). 2-0 (25’) Graham. 3-0 (29’) Oshoala. 4-0 (43’) Patri Guijarro. 5-0 (90’) Graham.ÀRBITRE:Arregui Gamir. T.G: Aitana Bonmatí i Kerrly.

Dinovena victòria en dinou partits de lliga del Barça de Lluís Cortès, amb un total de 95 gols a favor i només tres en contra. Una barbaritat. Ahir va tocar el rebre al València, que abans de la mitja hora de joc, com qui no vol la cosa, ja havia rebut tres gols . En el minut 7 Alexia Putellas va fer l’un a zero des del punt de penal, després d’unes mans a dins de l’àrea visitant de Kerlly. Graham Hansen va signar el segon en el 25, amb un xut que va passar per sota de les cames de la portera, Enith, i Ashisat Oshoala va ser la protagonista del tercer en el 29. La davantera camerunesa va marcar després de fer una bonica maniobra dins de l’àrea.

Per si no n’hi havia prou, poc abans del descans Patri Guijarro, assistida per Graham Hansen des de la dreta, va clavar el 4-0 i va convertir la segona part en un tràmit. Certament, els segons 45 minuts van sobrar. El ritme de joc va decaure considerablement i Cortés ho va aprofitar per fer canvis. Tot i que no van faltar ocasions per al 5-0, el cinquè gol blaugrana no va arribar fins al darrer minut del temps reglamentari. Va marcar de nou Caroline Graham Hansen, a passada de Melanie.

Després de l’empat del Llevant, a casa contra el Betis, el Barça acaba la jornada sent, encara més, el líder indiscutible de la lliga. Ara amb nou punts més que l’equip granota i amb tres partits menys.