Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Una vegada més, Messi ha demostrat que és el millor”

El Barça és a només quatre punts de l’Atlético, motiu d’absoluta satisfacció per a Koeman, que es queda amb els tres punts després del partit contra l’Osca. “En la segona meitat potser hem perdut una mica la concentració i potser estàvem una mica més cansats, però hem complert amb l’objectiu de guanyar el partit.”, ha assenyalat. El tècnic holandès, però, estava prou satisfet amb el rendiment del seu equip en la primera meitat, que, segons ell, hauria d’haver acabat amb una diferència més gran de gols i sense el penal que l’àrbitre ha xiulat a Ter Stegen. De fet, Koeman ha anat a recriminar-ho a l’àrbitre abans d’entrar al vestidor. “En la primera part hem estat bé, el resultat ha estat curt, no era penal i ens ho ha complicat una mica més.”

Koeman s’ha felicitat pels gols marcats des de fora l’àrea perquè sempre intenten “finalitzar”, i xutar des de fora de l’àrea és una “possibilitat”. I ha tingut paraules elogioses per a Messi, que igualava Xavi com a jugador amb més partits de la història. “Ha demostrat una vegada més que és el millor. El primer gol ha estat fantàstic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)