Barça

El clàssic, el 10-A a les nou

1a divisió. Laporta ja sap quan serà el seu retrobament amb Florentino Pérez a la llotja; cinc dies abans del Madrid-Barça, els de Koeman rebran el Valladolid, a la mateixa hora

El Real Madrid-Barça de la trentena jornada de lliga es jugarà el dia 10 d’abril a les nou de la nit, a l’estadi Alfredo Di Stefano. Horari confirmat. LaLiga ho va fer públic ahir, juntament amb els horaris de la vint-i-novena jornada del campionat, en què el Barça rebrà el Valladolid al Camp Nou el dilluns dia 5 d’abril, a la mateixa hora.

Joan Laporta, després de la reeixida acció publicitària feta durant la campanya electoral amb la famosa lona situada a pocs metres del Bernabéu i l’eslògan “Ganas de volver a veros”, ja sap, doncs, la data i l’hora del seu primer clàssic i quan serà el seu retrobament amb Florentino Pérez a la llotja.

Els de Koeman tenen ara mateix dos punts més en la classificació i aquest partit serà decisiu per a les aspiracions de tots dos equips en la lluita pel títol. En la primera volta el Madrid va guanyar al Camp Nou per 1-3. Ansu va marcar pel Barça i Fede Valverde, Ramos i Modric van ser els autors dels gols madridistes. Set dies després del clàssic, el Barça afrontarà a Sevilla la final de la copa contra l’Athletic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)