Barça

Golejada a Vallecas abans del Barça-City

1a divisió. Les blaugrana sumen vint victòries en vint jornades i un total de 99 gols

Rayo Vallecano 0 Barça 4

RAYO:Larqué, Pilar García, Paula Andújar, Paula Fernández, Iris (Isadora, 70’), Sheila (Aedo, 79’), Tere Morató, Bulatovic (Elena, 70’), Yasmin (Zaira, 70’), Struck i Hidalgo.BARÇA:Paños, Crnogorcevic, Mapi León (Pereira, 46’), Jana, Melanie (Leila, 79’), Hamraoui, Vicky Losada (Patri, 67’), Alèxia (Aitana, 67’), Martens, Mariona i Oshoala (Graham Hansen, 67’).GOLS:0-1 (14’) Crnogorcevic. 0-2 (31’) Oshoala. 0-3 (55’) Hamraoui. 0-4 (88’) Martens.ÀRBITRE:Cebollada López. T.G.: A Paula Andújar, Hamraoui i Jana.

Enèsima victòria del Barça femení en la lliga Iberdrola, aquesta vegada amb dedicatòria especial per a Andrea Falcón, operada del seu genoll dret divendres. Abans del xiulet inicial les seves companyes van saltar a la gespa amb una samarreta de suport a la jugadora canària, que es perdrà el que queda de temporada i que des de fa anys viu un autèntic calvari amb les lesions.

Golejada del líder per 0-4 en la seva visita a Madrid, abans del transcendental partit de dimecres contra el Manchester City a Monza, en l’anada dels quarts de final de la Champions League (12.30 h).

El Barça, que venia de fer un 0-5 al Fortuna Hjørring i un altre 5-0 al València, ja suma vint victòries en vint jornades. Autoritat incontestable. I 99 gols a favor en el campionat. Contra el Rayo Vallecano, quatre gols més, obra d’Ana Crnogorcevic, Asisat Oshoala, Kheira Hamraoui i Lieke Martens. Dos gols en la primera meitat i dos més en la segona. Patri Guijarro hauria pogut fer possible una altra maneta, però el travesser ho va impedir en el minut 91.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)