Barça

El Camp nou, centre de vacunació

Pandèmia. L’Estadi blaugrana es convertirà en un dels set centres de vacunació massiva que hi haurà a Catalunya una vegada s’acceleri l’arribada de les dosis necessàries

El Camp Nou es convertirà en un dels centres massius de vacunació que hi haurà a Catalunya. Així ho ha anunciat la consellera de Salut, Alba Vergés, en roda de premsa que ha fet aquesta tarda per repassar l’actualitat i els protocols de seguretat davant la pandèmia de la Covid-19.

L’estadi blaugrana no serà l’únic punt de vacunació massiva i s’afegiria als sis grans punts distribuïts arreu de la geografia catalana: Fira de Barcelona, Fira de Cornellà, Pista de Sabadell, Pavelló 11 de Setembre de Lleida, Palau Firal de Girona i un espai més per concretar al Camp de Tarragona. Però abans de fer aquest pas, caldrà tenir prou dosis de les diverses vacunes per fer una crida massiva a la població. Ara mateix aquesta és la gran incògnita i que està portant de corcoll a tots els polítics del país. L’objectiu és vacunar el 70% de la població en el mínim temps possible, fins a arribar a un ritme de 500.000 vacunes setmanals, però, fins ara, tots els pronòstics han estat esbiaixats a causa de la demanda internacional de vacunes que ha frenat la vacunació a Catalunya com a la resta dels estats Europeus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)