Barça

Ansu Fati, perill real d’una tercera intervenció

Calvari. La sutura del menisc no acaba de cicatritzar bé i els serveis mèdics del FC Barcelona estan estudiant si cal que es torni a operar

Ansu Fati està patint un autèntic calvari amb la lesió que es va fer-se el mes de novembre passat en el partit contra el Betis al Camp Nou. En risc hi ha no poder tornar a jugar cap més partit aquesta temporada amb el Barça ni poder participar en l’Eurocopa o els Jocs Olímpics, perquè no es pot descartar que hagi de passar per la sala d’operacions una tercera vegada per posar fi als problemes que té al menisc del genoll esquerre. Els serveis mèdics del club blaugrana estan estudiant aquesta possibilitat perquè la sutura del menisc no acaba de cicatritzar bé i les possibilitats que hagi de tornar a ser intervingut, segons va informar Catalunya Ràdio, són elevades.

Ansu va ser operat pel doctor Ramon Cugat i el temps de baixa estimat per aquest tipus de lesió era de quatre mesos. Però ja des de bon principi res va rutllar. El genoll se li va inflamar, un fet que li impedia començar algunes fases de la seva recuperació i, com que el problema no marxava, al mes de gener va tornar a operar-se. El FC Barcelona no va informar d’aquesta segona operació públicament. Però ni així es van solucionar els problemes d’Ansu Fati, que està veient com una temporada del tot il·lusionadora i que havia començat molt bé pot acabar de la pitjor de les maneres, una altra vegada a la sala d’operacions.

Qui tampoc està tenint sort amb la seva recuperació és Coutinho, que també va haver de tornar a operar-se per treure’s un quist que li havia provocat un vessament de líquid sinovial. Es va operar a Qatar. De moment, no se sap quan podrà reaparèixer amb l’equip, però sembla que en aquest nou escenari també va per llarg. Molt llarg.

DALTABAIX

Si ha de tornar a operar-se podria dir adeu a la temporada, a l’Eurocopa i als Jocs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)