Barça

Trobada per Haaland a Barcelona

Barça. Mino Raiola, representant del jugador, i Alf-Inge Haaland, pare del davanter, s’han reunit amb Joan Laporta i Mateu Alemany

Joan Laporta vol fitxar un crac per a la temporada vinent i avui mateix ha iniciat contactes amb l’entorn del golejador del Borussia Dortmund, Erling Haaland. Avui, a primera hora del matí, ha aterrat a Barcelona un vol privat procedent de Niça que ha portat a Barcelona, Mino Raiola, representant del jugador noruec, i el pare del futbolista, Alf-Inge Haaland. Els dos, que han estat sorpresos per un paparazzi, han estat recollits per Eduard, el xòfer personal de Laporta. Posteriorment, s’han reunit amb el president del Barça i Mateu Alemany, director de futbol de la nova junta directiva. La trobada ha durat unes dues hores i Laporta els hi ha fet saber l’interès del Barça i ha conegut les pretensions econòmiques del davanter, que veu amb bons ulls vestir-se de blaugrana, però que també està disposat a escoltar altres ofertes.

El Borussia Dortmund va començar demanant 180 milions d’euros per Haaland, però sap que l’haurà de vendre per bastant menys perquè podria sortir l’any 2022 per 75 milions i el jugador prefereix marxar aquest estiu.

El Barça sap que haurà de competir per Haaland amb clubs com el Manchester City i el Real Madrid i que, per fitxar Haaland, haurà primer de rebaixar la massa salarial i desfer-se de jugadors importants com Coutinho o inclús Griezmann. Laporta confia aconseguir-ho i també anar endreçant la més que dolenta situació econòmica que s’ha trobat. Acceptar alguna de les ofertes rebudes pel 49% del Barça Corporate o buscar ja un cognom per al Camp Nou poden ser algunes de les solucions.

Laporta i el Barça han començat l’assalt al fitxatge de Haaland. Volen el golejador noruec. Si no aconsegueixen la seva contractació, com a mínim hauran aconseguit encarir el producte i que els seus rivals paguin més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)