Barça

Unes xifres inassumibles

Mercat. Transcendeixen els números de la possible operació de Haaland i són una barbaritat, amb 20 milions per a Raiola, 20 més per al pare del futbolista i un salari de 30 milions nets per a ell

No és cap secret que Joan Laporta vol incorporar un futbolista indiscutible per reforçar l’equip la temporada vinent. I que un dels que li fan més patxoca és Erling Haaland, del Borussia Dortmund. La setmana passada es va reunir amb el seu agent, Mino Raiola, amb qui té bona relació, i amb el pare del futbolista a Barcelona per conèixer les seves intencions per veure si seria viable afrontar el seu fitxatge tenint en compte les dificultats econòmiques per les quals passa el club.

I si fem cas de les xifres que va revelar Rac1, la seva incorporació, si no impossible, és molt complicada. Perquè els números són inassumibles, com també algunes peticions. Exigeix que Messi segueixi –això ho volen tots–, 30 milions nets de fitxa per a Haaland, 20 milions en concepte de traspàs per a Raiola i 20 més per al pare del jugador. I això sense tenir en compte que caldria negociar amb el Borussia Dortmund un traspàs, que no baixaria dels 100 milions d’euros probablement. L’agent i el pare del jugador saben que mig Europa vol Haaland.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)