Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“El penal és molt clar, no sé per què hi ha VAR a Espanya”

Ronald Koeman estava molt enfadat al final del partit amb l’arbitratge de Gil Manzano. Va reconèixer que el seu equip havia estat malament, sobretot en el primer temps, tant en atac com en defensa però considerava que el duel hauria acabat amb un empat a dos gols si l’àrbitre hagués xiulat l’agafada de Mendy a Braithwaite o hagués allargat més dels quatre minuts el temps de descompte. “No sé per què hi ha VAR a Espanya… Si tot el món ha vist el partit i ets del Barça, estàs empipat i descontent per dues decisions de l’àrbitre. Només demano encertar decisions. Era penal claríssim i eren molts més minuts de temps afegit.” El tècnic holandès va insistir en la claredat de la jugada, fins al punt que, quan el periodista de Movistar no es va voler mullar quan Koeman li va preguntar si per ell era penal, aquest va posar punt final a l’entrevista.

Koeman, però, no tira la tovallola: “Falten nou jornades i tots els partits són complicats. Reaccionarem i lluitarem fins a l’últim partit. Hem perdut contra un equip que també està lluitant pel títol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)