Barça

El PSG-Barça, diumenge 25 a les tres de la tarda

Champions. Les blaugrana jugaran primer a París i la tornada serà set dies més tard, el dia 2 de maig, a les dotze del migdia a l’Estadi Johan Cruyff

Confirmats els horaris de les semifinals de la Champions entre el Barça i el París Saint-Germain. El primer partit de l’eliminatòria es jugarà a territori francès i serà el pròxim diumenge dia 25 d’abril, a les tres de la tarda, a l’Stade Georges-Lefèvre. L’equip entrenat per Lluís Cortés afrontarà el partit de tornada una setmana més tard com a local. Serà el dia 2 de maig, a les dotze del migdia, a l’Estadi Johan Cruyff.

Les blaugrana jugaran de nou les semifinals després d’haver superat amb solvència el Manchester City, mentre que el PSG hi ha arribat després de batre el campió de les últimes cinc edicions, el Lió.

Serà el tercer precedent d’una eliminatòria entre el PSG i el Barça. Els dos anteriors es van decantar a favor de les franceses. El primer va ser als quarts de final de l’edició 15/16. Les culers van empatar en el partit d’anada (0-0) i un gol de Cristiane va sentenciar en el partit de tornada.

En l’any següent les franceses es van creuar en les primeres semifinals de la història de les catalanes. En aquella ocasió, el PSG es va classificar amb claredat per a la final en vèncer per 1-3 al Miniestadi i per 2-0 al Parc dels Prínceps.

L’altra semifinal la disputaran el Bayern Munic i el Chelsea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)