Barça

Citades amb la història

Champions. El Barça ja coneix els horaris de les semifinals contra el PSG. Pròxima estació: París, diumenge a les tres de la tarda. La tornada serà el 2 de maig, a les dotze al Johan Cruyff

Tres partits separen el Barça del seu somni d’aixecar l’anhelada Champions. Pròxima parada: París. La UEFA ha confirmat els horaris de les semifinals contra el París Saint-Germain. El primer partit de l’eliminatòria es jugarà en territori francès i serà diumenge, a les tres de la tarda, a l’estadi Georges Lefèvre. L’equip entrenat per Lluís Cortés afrontarà com a local el partit de tornada una setmana més tard. Serà el dia 2 de maig, a les dotze del migdia, a l’estadi Johan Cruyff.

Aquest serà el tercer precedent d’una eliminatòria entre les catalanes i les franceses. Els dos precedents anteriors es van decantar a favor del PSG. El primer va ser en els quarts de final de l’edició 2015/16. Després d’un empat al Miniestadi en l’anada (0-0), un gol de Cristiane va sentenciar el partit jugat a França. L’any següent les franceses es creuarien de nou en el camí de les blaugrana, aquest cop en les semifinals, com ara. El PSG es va classificar aleshores amb un global d’1-5 (1-3 al Miniestadi i 2-0 al Parc dels Prínceps).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)