Barça

Nova golejada al Johan Cruyff

El Barça es refà del primer gol encaixat i acaba guanyant amb solvència

El Barça ha sumat una nova àmplia victòria a casa després de vèncer el Granadilla, un equip de la zona alta, al Johan Cruyff (6-1).

El conjunt blaugrana s’ha hagut de refer d’un gol (el cinquè que rep a la lliga) en els primers minuts de partit però no ha hagut de patir pel triomf perquè de seguida Jennifer Hermoso ha empatat l’enfrontament (13’) definint després d’una gran jugada col·lectiva. El Barça ha continuat assetjant la porteria d’Aline i ha capgirat el marcador amb una altra diana d’Hermoso (25’). De seguida, Putellas ha posat distància en el marcador (29’) executant un penal. Les blaugrana haguessin pogut tancar el partit abans de la primera meitat però Aline ha salvat la diana d’Crnogorcevic. El segon temps ha estat un passeig del Barça que ha rematat Lieke Martens aprofitant un refús dins l’àrea (71’) i la jove Bruna que s’ha anotat un doblet amb dos gols en els últims instants de l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)