Barça

Òscar Grau és acomiadat

Part executiva. El Barça prescindeix de qui ha estat CEO del club des de l’any 2016. El club blaugrana nomena Xavier Budó director d’esports, amb responsabilitat a la Masia i el femení

Òscar Grau ha deixat de treballar al Barça. La decisió es va prendre en la reunió de la comissió delegada de dilluns i dimarts li ho va comunicar el qui serà el seu substitut, Ferran Reverter, que ja treballa al Barça com a CEO, però compaginant aquest càrrec amb la feina, també de CEO, que té a MediaMarkt fins al 30 de juny. Grau es va acomiadar ahir dels treballadors del club, agraint el suport rebut i la feina feta els últims anys i demanant suport per a la nova junta directiva de Joan Laporta. El president també li va agrair la seva col·laboració aquestes últimes setmanes, des que el club va canviar de directiva. Des que el grup de Laporta va prendre possessió del càrrec, Grau havia estat apartat de la direcció general, tot i que col·laborava en el traspàs de poders amb Reverter, nou CEO de l’entitat. Les últimes setmanes ocupava el càrrec que havia quedat vacant després de l’acomiadament d’Albert Soler com a director d’esports professionals, el futbol femení i la Masia. Grau va viatjar, per exemple, el cap de setmana passat a París acompanyant l’equip de Lluís Cortés, que disputava les semifinals de la Champions. Ahir mateix, el club va fer oficial el nomenament de Xavier Budó, exentrenador de tennistes com Carla Suárez i Paula Badosa, com a director d’esports, i s’encarregarà també de la Masia i el futbol femení.

Grau, que va ser jugador de la secció d’handbol durant més de deu anys, va tornar al Barça el 2015 com a director de les escoles del club i el 2016, amb Josep Maria Bartomeu com a president, es va convertir en CEO del club en substitució de Nacho Mestre. Amb ell com a director general, el Barça ha superat els mil milions d’ingressos. Persona activa en les negociacions per fitxar i renovar jugadors, ha estat víctima els últims anys de la mala política esportiva de Bartomeu. També ha treballat activament en la consecució d’un acord amb Goldman Sachs per finançar l’Espai Barça.

Els seus últims mesos al club quedaran marcats per la seva detenció i posterior posada en llibertat pel cas Bartogate. La justícia determinarà en un futur quin va ser el seu grau de responsabilitat en l’escàndol de les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)