Barça

Lluís Cortés

Entrenador del Barça

“Mereixem ser on som i anirem a Göteborg a guanyar la final”

“A Budapest vam anar a gaudir de l’experiència, però a Göteborg anirem a guanyar la final.” Missatge clar de Lluís Cortés. Mentalitat guanyadora, moral pels núvols i, sobretot, el convenciment que aquest Barça és molt més madur que l’equip que va perdre la final del 2019 contra l’Olympique de Lió (4-1).

L’entrenador blaugrana estava ahir altament satisfet del rendiment del seu equip al llarg de tota la temporada i especialment en aquesta dura eliminatòria contra un rival de l’envergadura del PSG: “Estic molt orgullós d’aquest equip. Abans del partit he dit a les jugadores que, passés el que passés, n’estaria orgullós. No m’havien de demostrar res. Hem arribat a la final perquè és on mereixíem ser. [...] Sabíem que el PSG ens exigiria i que no podíem caure en l’error de jugar a prop de la nostra àrea. Potser avui no hem tingut tant la pilota com habitualment, però és lògic contra un equip tan potent com el PSG.”

Aitana Bonmatí estava eufòrica. La de Sant Pere de Ribes somia aixecar la seva primera Champions: “Som justes vencedores de l’eliminatòria. Ens mereixem jugar la final per la bona feina feta durant tot l’any. S’ho mereix el club i s’ho mereixen les jugadores i el cos tècnic. [...] En una final de la Champions pot passar qualsevol cosa, però estem convençudes que aquest pot ser el nostre any”, deia després del partit en declaracions a Barça TV.

LES VALORACIONS

Sabíem que el PSG ens exigiria i que no podíem caure en l’error de jugar a prop de la nostra àrea
Lluís Cortés
En una final pot passar qualsevol cosa, però estem convençudes que aquest pot ser el nostre any
Aitana Bonmatí
Estic molt orgullós d’aquest equip. Abans del partit els he dit que, passés el que passés, estaria orgullós d’elles
Lluís Cortés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)