Barça

Lluís Cortés renova fins el 2022, amb opció a una temporada més

Barça. El club demostra la seva confiança en el tècnic de l’equip femení a dotze dies de la final de la Champions

L’entrenador del primer equip femení del FC Barcelona, Lluís Cortés, ha signat la renovació del seu contracte amb el club blaugrana fins el 30 de juny de 2022, amb opció a una temporada més. L’acte oficial de la signatura tindrà lloc quan el calendari esportiu ho permeti. Aquest mateix cap de setmana el Barça de Cortés pot aconseguir matemàticament el campionat de lliga i diumenge de la setmana vinent, 16 de maig, disputarà la final de la Champions, contra el Chelsea.

Aquesta és la tercera temporada de Cortés, de 34 anys, a la banqueta de l’equip femení del FC Barcelona. Hi va arribar al gener del 2019, en substitució de Fran Sánchez, del que era assistent. Des d’aleshores, el Barça ha arribat a les dues primeres finals de la Champions League, ha guanyat una Lliga, una copa, una supercopa d’Espanya i una copa de Catalunya.

El tècnic de Balaguer s’ha manifestat a les xarxes socials amb un missatge molt eloqüent: “Amb la mateixa il·lusió del primer dia. Enlluernat. Coses molt boniques estan per venir... I seguirem treballant perquè així sigui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)