Remuntada i a semifinals

Barça. L’equip de Lluís Cortés derrota el Sevilla (1-4) i es classifica per a la penúltima ronda de la copa

El Barça de Lluís Cortés continua sumant mèrits en una temporada per emmarcar. Si diumenge es va classificar per a la segona final de la Champions de la seva història, avui s’ha classificat per a les semifinals de copa després de derrotar el Sevilla a domicili (1-4).

Amb un onze amb un bon grapat de rotacions, el Barça ha hagut de remuntar el gol inicial de Clàudia Pina, jugadora cedida pel Barça. Les blaugrana han pogut empatar tretze minuts després, abans de la mitja part, amb un gol de Mariona Caldentey a passada de Jenni Hermoso.

I sortint dels vestidors, el Barça ha sentenciat el partit accelerant el seu joc i marcant dos gols en un minut. El primer l’ha fet Vicky Losada i el segon, Alèxia Putellas després d’una altra bona assistència de Jenni Hermoso. La victòria l’ha tancada Graham Hansen en l’últim minut.

El Barça estarà en el sorteig de les semifinals amb el Llevant, l’Atlético de Madrid i el Madrid CF.