Barça

Schreuder

Segon tècnic del Barça

“Adeu a la lliga? Sempre hi haurà oportunitats”

El segon entrenador del Barça, Alfred Schreuder, no dona la lliga per perduda malgrat reconèixer que ara ja depenen que fallin els dos equips de Madrid. “Adeu a la lliga? Sempre hi haurà oportunitats, però dependrà dels resultats de l’Atlético i el Madrid. Ara ens hem de centrar en els nostres partits, però seguim a dos punts de l’Atlético”, va dir. La mà dreta de Koeman admet que esperaven un duel complicat però també creu que amb una mica més d’encert s’haurien endut els tres punts. “Sabíem que seria un partit molt difícil, però hem tingut dues ocasions clares: una de Messi en la primera i una de Dembélé en la segona. Sense Busquets hem tingut més problemes i contra l’Atlético costa molt tenir ocasions.” Precisament, sobre Busquets ha dit que està “tot bé” però que volen esperar els resultats de totes les proves.

Piqué també considera que la lliga està “oberta” tenint en compte els resultats en aquesta lliga i demana a l’equip no rendir-se. “Som el Barça i hem de lluitar per la lliga fins al final, sempre ho hem fet així. Si ara no depenem de nosaltres mateixos és perquè en alguns moments no hem estat bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)