Barça

Koeman: “És important tenir la confiança del club. Puc i vull seguir si és així”

El Barça demà juga contra el Celta l’últim partit de lliga al Camp Nou. Amb el títol gairebé impossible, els de Koeman intentaran acomiadar la temporada a casa amb una victòria imprescindible per acabar dignament el campionat. Però la seva compareixença, sobretot, s’ha centrat en el seu futur, un fet que ha aprofitat per reivindicar la seva feina i d’assegurar que la plantilla li dóna suport. Aquestes són les paraules del tècnic holandès abans de la penúltima cita.

EL DINAR AMB LAPORTA: “No puc explicar molt, vam parlar dels últims resultats de l’equip i vam quedar per parlar després de la temporada.”.

OPCIONS EN LA LLIGA “És important creure i seguir, intentant guanyar i esperar. Les nostres opcions de guanyar són petites però encara tenim alguna cosa i es tracta de guanyar els nostres partits.”.

EL DECEBEN ELS DUBTES? “Hem quedat per després de la temporada. I ja contestaré després.”.

S’ESTÀ SENT INJUST AMB ELL? “Per mi cal jutjar la temporada sencera. Hi ha hagut dificultats. Estem decebuts per no haver aprofitat l’ocasió de ser líders. No ho vam fer. L’important per a un entrenador és sentir que tens la confiança per part del club. Puc i vull seguir si és així. Vam quedar a parlar després de la temporada i és un moment oportú per al club. Veig molt marge de millora, no és un camí que acabi aquesta temporada, hi ha dades impressionants sobre la nostra millora. Hi ha moltes coses positives al meu entendre. Dir que tot ha estat perfecte fa dues setmanes i ara que tot és horrible no és just.”.

SUPORT DE LA PLANTILLA: “Em sento molt recolzat per part del vestidor. I això és complicat perquè hi ha titulars i gent que no juga molts partits. Prens decisions que no tothom està content. Sempre penso en el club. Per això deixo jugar amb el B a Mingueza, Cal donar gràcies al jugador, que ha volgut ajudar al B.”.

HAN TIRAT LA LLIGA?: “No la llencem. Vam fer una remuntada que ens va costar molt d’esforç. L’Atlético i el Real Madrid també van perdre punts. És veritat que davant el Granada vam perdre una ocasió gran, però estem parlant d’un partit.”.

DECEBUT AMB L’EQUIP?: “No estic decebut amb els meus jugadors. Per a ells també ha estat un any molt complicat, Hi ha cinc o sis jugadors que han perdut 35 o 40 partits en totes les competicions. Només vam poder fitxar un jugador. Es poden discutir els canvis durant un partit, ni un problema amb això. L’afició ha vist a un equip que ha fet partits fantàstics, que ha demostrat tenir molta gana, reconec que no vam guanyar de vegades partits clau, com el del Llevant a la segona part, que no és el nivell que hem de donar. L’equip té futur. Si podem fitxar el que pensem que falta per donar un proper pas podem estar il·lusionats amb l’any que ve.”.

REFORÇOS: “No és el moment. Falten dos partits i m’agradaria parlar-ho després. Cal respectar als jugadors que tenim, que han de guanyar aquests partits.”.

GOLS MAL REPARTITS: “M’agradaria que marquéssim més, si. No podem dependre només de Messi. Necessitem més jugadors amb gol. Som el segon equip d’Europa amb més gols en una temporada, només per darrere del Bayern. I amb el City som el que més ocasions crea. La nostra mentalitat és atacar sempre i tenir la pilota, som el Barça. L’únic que cal millorar és el percentatge d’efectivitat, tant els migcampistes com els atacants. Ens falta gent a dalt, com Ansu, gairebé tota la temporada fora.”.

EL LLEGAT: “No puc entrar, ja ho hem parlat. Hem parlat, discutit i quedat per després de la temporada. L’última paraula la té sempre el president de club, si vol parlar o no. Jo en aquest sentit estic molt tranquil.”.

FINAL DE CHAMPIONS FEMENINA: “Elles han millorat moltíssim. He vist els seus partits i estan en molt bon camí. És molt important per elles i per al club guanyar-la. Un consell és que tot i la importància han arribat aquí pels seus mèrits. elles saben que pel seu joc i ambició tant de bo guanyin aquest partit. Ho saben millor que jo.”.

OPINIÓ PUBLICADA: “En les últimes dues setmanes m’he sentit maltractat. Vam guanyar la Copa, vam remuntar 12 punts en una Lliga que estem lluitant ... Si mires la premsa els últims dies, sembla que hem fet un molt mal treball, i no estic d’acord en això.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)