Barça

El Barça se suma al projecte Amazing Barcelona de digitalització turística

El FC Barcelona, com no podia ser d’una altre manera, farà costat a la ciutat i el país, Catalunya, en un nou projecte que ha de servir per revitalitzar la indústria turística després d’haver quedat molt colpejada per la pandèmia de la Covid-19. Es tracta de la creació d’Amazing Barcelona, un nou Hub de dades turístiques de la ciutat de Barcelona, una nova plataforma publicoprivada de gestió única d’informació, productes i serveis digitals turístics de Barcelona i Catalunya. El pla de negoci del projecte anirà a càrrec de la Cambra de Comerç i Turisme de Barcelona i seran aquests organismes els que determinaran quin finançament cal pel projecte, que optarà a l’assignació dels Fons Europeus de Reconstrucció Next Generation.

L’acte de constitució del projecte s’ha celebrat avui al Camp Nou i ha comptat amb la presència de Joan Laporta, el president de Turisme de Barcelona, Eduard Torres; el conseller d’economia i empresa de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Monica Roca; el president i conseller delegat de Vueling, Marco Sansavini; el director general de Telefónica, Chema Casas, i Marian Muro, directora general de Turisme de Barcelona.

Laporta ha recordat que el club sempre ha fet costat a les iniciatives importants per la ciutat i el país i ha destacat que el Barça com a club genera un percentatge important del PIB de Barcelona. “Som un tractor de l’economia de la ciutat, un actiu per generar riquesa i benestar. Sabeu les dades que generava el Club abans de la pandèmia que ens ha canviat les vides, una activitat econòmica de 1.200 milions, que representa gairebé l’1,50 % del PIB de la ciutat, un pes específic del qual estem molt orgullosos”, ha dit.

En aquest acte, també ha valorat el valor que ha suposat per l’entitat la consecució de la champions femenina. ““Hem guanyat la Champions League i ha estat un èxit lligat al club i també a Barcelona i al país. Ha estat una meravella el fet, no només guanyar un títol tan important, la Champions League, que és el màxim que es pot aconseguir en futbol, sinó també la forma com van jugar, respectant aquest estil que per nosaltres es innegociable, i que no només el tenim en el primer equip d’homes, sinó també en l’equip de dones. Va ser un plaer, veritablement un orgull, i avui per avui, tal com estan les coses són l’orgull del club i estan mantenint esportivament la motivació i la il·lusió pel Barça. Tots plegats estem molt orgullosos d’aquest èxit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)