Barça

Guardiola: “Laporta està convençut de la continuïtat de Koeman”

Barça. L’entrenador del City avala el seu amic, Ronald Koeman, a la banqueta blaugrana i considera que mereix una temporada amb públic a l’estadi

Pep Guardiola ha parlat per a la premsa a Mallorca, on participa en un torneig de golf, el Legends Trophy, al Pula Golf. Aquestes han estat les manifestacions del tècnic del Manchester City:

Eric Garcia i Kun Agüero: “Són grans fitxtages, un encert total. El Kun, golejador contrastat. L’Eric, és una joia de noi i és molt intel·ligent, ho absorbeix tot. Serà un dels capitans del Barça en la pròxima dècada.”

Laporta li va plantejar un retorn al Barça?: “Tinc dos anys més de contracte amb el Manchester City i estic encantat allà.”

Per què va dir que el Kun i Messi jugarien junts?: “Se’m va escapar, vaig ser imprudent. Al vestidor del City es deia que el Kun estava a prop del Barça i en un moment de joia, celebrant la Premier, se’m va escapar. Sortosament va acabar sent així.”

La continuïtat de Koeman és una bona notícia pel Barça?: “Indubtablement. Sóc molt amic del Ronald i estic content que el president [Laporta] estigui convençut d’aquesta decisió. Ho sé perquè vaig parlar amb ell. Ha estat un any molt difícil per a tots els equips, per la pandèmia. El Ronald es mereix una temporada amb gent a l’estadi. Els segons anys sempre són millors que els primers. En alguns moments han jugat molt bé i ho han tingut a prop: van guanyar la copa. Quan van jugar amb defensa de cinc, que en atac es convertia en un 3-4-3, van ser l’equip que millor futbol va fer a Espanya.”

Com va veure Koeman l’altre dia: “Els entrenadors depenem dels resultats, som la part dèbil. I ell ho sabia que, després del final de temporada, es necessitaven un parell de setmanes per prendre la millor decisió. I al final, parlant, s’han trobat.”

Xavi: “No he parlat amb ell.”

S’ha trobat en un cas com el de Koeman?: “No. Però respecto molt les jerarquies i, si el que mana em demana temps, li donaria. Jo voldria tenir la confiança total del que mana en el cas de Koeman, estic convençut que és així.”

El positiu de Busquets: “Ha tingut mala sort. Tots estem exposats, a tots ens pot passar.”

La figura de Koeman, queda debilitada?: “No home, no. Els entrenadors estem debilitats quan perdem i reforçats, quan guanyem. Les coses seran molt diferents l’any que ve, començant perquè hi haurà gent a l’estadi. Ho vam comentar, amb el Ronald: si no vols trobar-te amb això, no t’hi dediquis. Però ell és fort i té molta experiència.”

Ancelotti al Madrid: “Tinc molt bona relació amb en Carlo. És un mànager excepcional, més enllà de la seva intuïció tàctica és un gran ser humà. Estic molt content que hagi tornat a un equip tant bo com el Madrid.”

Mateu Alemany: “L’he vist molt bé, prim, i satisfet d’aquesta nova etapa. I parlant amb el president [Laporta], ahir a la nit, em va dir que estava encantat amb ell i de la feina que està fent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)